Saunakivet

Hanki meiltä kiuaskivi niin sähkö- kuin puulämmitteiseen saunaan. Painavahkot ja kestävät luonnonkivet tekevät muun muassa sähkösaunan löylyistä erittäin nautinnolliset. Aseta isoimmat kivet alle ja pienemmät päälle. Muista myös vaihtaa kivet vuosittain.

Pidennä kiukaasi käyttöikää

Kiuaskivien vaihto on osa saunan omistajan elämää. Jos haluat, että kiukaasi käyttöikä pitenee, kannattaa kivet vaihtaa säännöllisesti. Koska kivet pitäisi sitten vaihtaa? Kiuaskivet kannattaa vaihtaa siinä vaiheessa, kun kivet lohkeilevat, niissä on halkeamia tai niissä on jonkinlainen värimuunnos. Esimerkki värimuunnoksesta voi olla kivien haalistuminen. Byggmaxilta saat laadukkaat, painavat ja kestävät kivet, jotka on pakattu kätevästi laatikoihin kuljetusta varten. Vaihda kivet, kun kiuas ja kivet ovat jäähtyneet edellisestä saunakerrasta. Muista myös poistaa kiukaasta vanhoista kivistä lähteneet pölyt, palat ja muut muruset. Voit käyttää tähän siivoushommaan esimerkiksi teollisuus- tai rakennusimuria. Asettele sitten uudet kivet mahdollisimman ilmavasti kiukaalle, jotta lämmin ilma pääsee kiertämään.

Tyylikäs pesuallas kruunaa kylpyhuoneesi

Kiuaskivet ja kiuas on hankittu uutta saunaa varten ja seuraavaksi olisi kylpyhuoneen vuoro? Aloita mittaamalla kylpyhuoneesi lattiasta kattoon ja tietenkin kaikki seinät tarkasti. Kun tiedät, miten paljon sinulla on tilaa käytettävissä, voit tutustua meidän suureen pesuallasvalikoimaamme. Mieleiset pesualtaat löytyvät varmasti laajasta valikoimasta, sillä meiltä tilaat näppärästi erikokoiset altaat. Pieneen tilaan käy hyvin pieni ja siro allas, joka tarvitsee vain vähän tilaa itselleen. Valikoimista löytyy myös isommat altaat isompiin tiloihin. Ehkäpä tarve on kahdelle altaalle vierekkäin, valikoimasta löytyy myös siihen tarkoitukseen varmasti sopivat. Porsliinista tehdyt, kauniin valkoiset altaat sopivat kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa omasi. Jos tarvitset apua, autamme mielellämme.

Vaihda kiuaskivet ajoissa - tilaa omasi Byggmaxilta

Vaihtamalla kiuaskivet säännöllisesti pidennät kiukaasi ikää. Hanki siis laadukkaat kivet Byggmaxilta järkevään hintaan. Saat sekä sähkö- että puulämmitteisiin saunoihin sopivat kivet kätevästi laatikoihin pakattuna kuljetusta varten.

filter-white Suodata

5 Tulokset

Järjestä
8 85  €
Narvi
49  €
22 90  €
28 90  €