Portit

Byggmaxilla tarjoamme erilaisia portteja, joiden avulla voit luoda turvallisen ja tyylikkään sisäänkäynnin kotiisi. Valikoimaamme kuuluu metalliportteja, puuportteja sekä puutarha- ja pihaportteja, jotka kaikki on suunniteltu tarjoamaan sekä käytännöllisyyttä että estetiikkaa.

Metalliportit

Metalliportit ovat suosittu valinta niille, jotka etsivät kestävää ja pitkäikäistä porttia. Byggmaxilla tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia metalliportteja. Porttimme sopivat erinomaisesti niille, jotka etsivät tyylikästä ja modernia ulkonäköä. Niitä on saatavana eri kokoisina ja tyylisinä, jotta ne sopisivat mahdollisimman hyvin kotisi pihaan. Löydät valikoimastamme myös tyylikkäät ja helppohoitoiset lasikaiteet, jotka sopivat moderniin ympäristöön. Ne tarjoavat esteettömän näkymän, joten voit nauttia maisemista terassiltasi.

Puuportit

Puuportit tarjoavat klassisen ja maalaismaisen ilmeen, joka täydentää kauniisti mitä tahansa kotipihaa. Byggmaxin valikoimasta löytyy monia erilaisia puuportteja - ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat portin olevan tyyliltään perinteinen ja kauniin yksinkertainen. Puuportteja on myös saatavana eri kokoisina ja tyylisinä.

Puutarhaportit

Puutarhaportit tarjoavat koristeellisen ja toimivan sisäänkäynnin puutarhaan. Byggmaxilla tarjoamme erilaisia puutarhaportteja, myös metalli- ja puuportteja. Näitä portteja on saatavana eri kokoisina ja tyylisinä, ja ne on suunniteltu tarjoamaan sekä turvaa että tyylikkyyttä.

Pihaportit

Pihaportit tarjoavat turvallisen ja kätevän pääsyn pihallesi. Byggmaxilla tarjoamme erilaisia pihaportteja, kuten metalli- ja puuportteja. Näitä portteja on saatavana eri kokoisina ja tyylisinä, ja ne on suunniteltu käytännölliseksi sekä näyttäväksi. Aidat ja näkesteet yhdistettynä valitsemaasi porttiin luovat kokonaisuuden pihasi ympärille. Byggmaxin portit -alaluokka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda turvallisen ja tyylikkään sisäänkäynnin kotiisi. Etsitpä sitten metalliportteja, puuportteja, puutarhaportteja tai pihaportteja, meillä on valikoima täynnä erilaisia kokoja ja tyylejä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

filter-white Suodata

31 Tulokset

Järjestä
Jabo
55 95  €
Jabo
629  €
Kirkedal
Saatavana useita malleja
Alkaen 1 228  €
49 95  €
209  €
129  €
219  €
Jabo
Saatavana useita kokoja
Jabo
189  €
Jabo
Saatavana useita kokoja
Jabo
Saatavana useita kokoja
Jabo
34 95  €
Jabo
34 95  €
Jabo
29 95  €
Jabo
27 95  €
Jabo
84 95  €
Jabo
149  €
199  €
84 95  €
109  €
Hortus
Saatavana useita värejä
Alkaen 229 72  €
Hortus
398 cm, 33.7 kg
553 64  €
Hortus
231 74  €
Hortus
Saatavana useita malleja
Alkaen 168 78  €
Habo
Saatavana useita malleja
19 95  €
Habo
musta
19 26  €