Suojausmateriaalit

Kierrätysmuovista valmistetut jätesäkit auttavat sinua pitämään ympäristösi siistinä remonttisi aikana ja myös remontin jälkeen. Säkkien vetoisuus on 125 litraa, joten roskat ja muut romut katoavat hetkessä työpisteeltäsi.

Tilaa laadukkaat suojamuovit kätevästi Byggmaxilta

Ympäristöystävällinen jätesäkki ei suinkaan ole valikoimamme ainoa tuote, jota kannattaa pitää silmällä, kun on aika lähteä työntekoon. Löydät meiltä myös erilaiset suojamuovit kaikkiin tarpeisiisi. Kun lähdet maalaamaan remontoitavaa huonetta, voit suojata lattiat ja ikkunat esimerkiksi katemuovilla. Se pitää maalitahrat poissa kaikilta pinnoilta, minne et niitä halua. Voit kiinnittää muovin kätevästi paikoilleen vaikkapa teipillä. Jos et halua muovia peittämään lattioita siinä pelossa, että se saattaisi olla liukas, meiltä tilaat näppärästi myös lattiasuojapahvit. Leikkaa siitä sopivan kokoiset palaset suojaamaan lattiaa ja teippaa ne väliaikaisesti paikoilleen. Materiaalien leikkuuseen voi käyttää esimerkiksi katkoteräveistä, jolla leikkaaminen onnistuu kätevästi. Suojakelmuja saat kätevissä pakkauksissa, jolloin saat suojattua esimerkiksi huonekalut maalilta, pölyltä ja mahdolliselta kosteudelta remontoinnin yhteydessä.

Suojaa pintojen lisäksi myös itsesi

Jos tarvitset suojamuovin, joka varmasti pysyy paikoillaan remontin aikana, löytyy Byggmaxilta myös suojamuovi teipillä. Suojamuovin reunassa oleva teippi auttaa sinua asettamaan suojamuovin tiiviisti seinää vasten ja kiinnittämään palaset toisiinsa. Enää ei tarvitse pelätä, että muovit liikkuvat paikoiltaan työskentelyn aikana. Suojamuovi teipillä toimitetaan kätevään pidikkeeseen asennettuna, jotta sinun on helppo repäistä sopivia palasia. Tämä suojamuovi sopii suurien pintojen peittämiseen lähinnä sisätiloissa. Huonekaluja suojataksesi voit hankkia meiltä myös suojakelmut. Suojamuovit suojaavat kyllä kotisi maalilta ja muilta tahroilta, mutta ne eivät suojaa sinua. Kun lähdet työstämään projektiasi, on hyvä pukeutua asianmukaisiin työvaatteisiin. Löydätkin erilaiset työvaatteet Byggmaxin laajasta tuotevalikoimasta. Suojaa siis itsesi remontin aikana.

Suojamuovit remonttikohteisiin Byggmaxilta

Hanki kaikki laadukkaat suojamuovit Byggmaxilta suojaamaan remonttikohteesi roiskeilta, kuralta ja kosteudelta. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan kaikki nikkarointiin liittyvät unelmasi.

filter-white Suodata

5 Tulokset

Järjestä
2x25m, 50m2, Läpinäkyvä
4 95  €
20m2
2 99  €
Wolfcraft
2 500 mm
29 60  €
29 99  €
22 95  €