Saumaushiekka ja asennushiekka

Onko mielessäsi oman pihan laatoitus? Kivituhka soveltuu hyvin asennuspohjaksi pihalaatoitukseen ja pihakivetykseen. Se soveltuu myös mainiosti vaikkapa liuskekivien saumaamiseen. Meiltä hankit helposti kaikki tarvitsemasi saumaustarvikkeet.

Siistit saumaukset laadukkaalla saumaushiekalla

Pihalaattojen saumaus käy helposti ja nopeasti tarkoitukseen sopivilla ja laadukkailla tuotteilla. Kun laatoituksen pohjatyöt on tehty huolella, on tullut aika asettaa laatat oikeille paikoilleen. Tässäkin vaiheessa huolellisuus on tärkeää, jotta kaikkien laattojen välit pysyvät saman kokoisina. Toisiin pihalaattoihin valmiiksi valetut etäisyyskiilat nopeuttavat ja helpottavat laattojen paikoilleen asettelua. Kun kaikki laatat on aseteltu paikoilleen, on aika laittaa saumaushiekka niiden väleihin. Hiekka on helppo lakaista laattojen väliin kovalla harjalla. Tätä tulee jatkaa niin kauan, että kaikki välit ovat täynnä saumaushiekkaa. Parhaan lopputuloksen saavutat suhteellisen kuivalla ilmalla. Saumaushiekalla on taipumusta painua kasaan, joten hiekkaa pitää lisätä uudelleen muutaman viikon kuluttua. Laadukkaat saumaushiekat tilaat kätevästi meiltä.

Saumaushiekalla tasaiset ja kauniit laatoitukset

Mitä sitten tarkoitetaan saumaushiekalla? Ero hiekkalaatikkohiekan kanssa on se, että saumaushiekka on kuivattua. Saumaushiekassa olevan rakeen koko on noin 0,2-1 mm, kun taas hiekkalaatikkohiekan rakeen koko saattaa vaihdella hyvinkin paljon. Saumaushiekan tehtävä on tiivistää pihakivetys ja pitää se paikoillaan. Saumaushiekkaa suositellaankin kastelemaan ennen laattojen asentamista, jotta se tiivistyisi mahdollisimman hyvin pihalaattojen väliin. Huolella tehty saumaus takaa tasaisen ja pitkäikäisen lopputuloksen. Tasaisilla ja kauniilla kivetyksillä pysyvät grillit ja puutarhakalusteetkin tukevasti paikallaan. Kaunis laatoitus tekee pihastasi käytännöllisemmän ja antaa sille samalla myös tyyliä. Laatoitettu piha on siinäkin mielessä kätevä, että se on helppo vain harjata puhtaaksi. Siistissä pihassa on kiva viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Saumaushiekka pihalaatoitukselle Byggmaxilta

Laadukas saumaushiekka takaa pihalaatoituksesi onnistumisen. Tilaa kaikki laatoitukseen tarvitsemasi tuotteet meiltä jo heti tänään, niin voit alkaa remonttihommiin heti huomenna.

1 Result

Järjestä
5 95  €