Postilaatikot

Saatavana on laaja valikoima erilaisia postilaatikoita alkaen edullisesta perusmallista. Valikoimassa on myös kestäviä, pellistä tehtyjä postilaatikoita. Turvallinen valinta on kestävä ja lukollinen postilaatikko, jossa postisi pysyy tallessa.

Tyylikäs postilaatikko on pihatien kaunistus

Tutustu Byggmaxin laajaan ja edullisesti hinnoiteltuun postilaatikkovalikoimaan. Edulliset, säänkestävästä muovista valmistetut laatikot sopivat vaikka useamman postilaatikon jakelupisteeseen. Metallista valmistetut postilaatikot ovat kestävämpiä ja tyylikkäämpiä vaikkapa pihatiesi päässä. Lukittava postilaatikko tuo henkilökohtaiselle postillesi turvaa. Huomaa myös Byggmaxin laaja värivalikoima. Jos olet usein matkoilla, valitse tilavampi ja lukollinen niin sanottu viikkopostilaatikko, jonne postisi mahtuu vaivatta. Viikkopostilaatikossa on yleensä välipohja, jonka voi ottaa pois, kun postia on tulossa pidemmältä ajalta. Muistathan, että postilain mukaisesti Posti Oy:llä on velvollisuus määrittää postilaatikon paikka. Mikäli et ole varma postilaatikon sijoittamisesta, ota yhteyttä Postin asiakaspalveluun. Taajamaa ja haja-asutusaluetta koskevat hieman erilaiset säännöt, joten varmista Postilta laatikon oikea sijoituspaikka.

Postilaatikko on helppo asentaa

Byggmaxin valikoimasta löydät kestävät ja helposti asennettavat postilaatikot. Laatikot voi kiinnittää seinään tai tolppaan. Tilatessasi lukollisen laatikon mukana seuraa yleensä kaksi avainta. Kaikki mallit ovat laadukkaita ja Suomen vaihtelevia säitä kestäviä. Yhden laatikon jalustan voi tehdä näppärästi vaikka 50x100 mm tolpasta, joka tulee upottaa maahan vähintään 40 sentin syvyydelle. Useammalle laatikolle telineen voi tehdä vastaavasti parista kakkosnelosesta ja niitä yhdistävistä laudoista. Telineen puutavaran, naulat ja ruuvit löydät luonnollisesti Byggmaxin valikoimasta. Postilaatikon oikean paikan varmistamiseksi kannattaa olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun, joka kertoo osoitekohtaisesti oikean paikan. Etäisyys tiestä tulee olla noin 50-70 senttiä ja oikea korkeus mitataan niin, että laatikon täyttöaukon korkeus tienpinnasta on noin 110-120 senttiä.

filter-white Suodata

7 Tulokset

Järjestä
AXI
Saatavana useita värejä
Alkaen 24 99  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 31 32  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 12 97  €
Habo
Saatavana useita malleja
198 76  €
Habo
Saatavana useita malleja
29 55  €
Habo
Saatavana useita malleja
46 41  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 114 28  €