Kestopuiset runkopuut

Ulkorakenteita varten tarvitset kestävää puutavaraa. Kestopuiset runkopuut muodostavat itse rakennuksen rungon ja kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Valikoimastamme löydät eri kokoisia ja pituisia painekyllästettyjä runkopuita.

 

Kestopuiset runkopuut tukevat rakennetta

Painekyllästetyillä runkopuilla on tärkeä rooli useissa erilaisissa ulkoprojekteissa, sillä ne tukevat itse rakennetta. Siksi kestopuisia runkopuita tarvitaan useisiin erityyppisiin rakennusprojekteihin, kuten terassehin, portaisiin ja mökkeihin. Kun runkopuut on kyllästetty, ne kestävät kosteutta ja kosketusta maaperään ja kestävät kaikenlaisia ​​sääolosuhteita. Tämä tarkoittaa, että rakennelma kestää hyvänä useita vuosia.

Valitse oikeat kestopuu runkopuut projektiisi

Riippuen siitä mitä aiot rakentaa, voit valita erilaisista painekyllästetyistä runkopuista. Myymämme kestopuu on luokiteltu NTR/A tai NTR/AB. NTR/A luokiteltua puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa, jotka voivat olla kosketuksessa makeaan veteen. Näitä tuotteita käytetään tavallisimmin rungoissa ja kantavissa rakenteissa. NTR/AB luokiteltu puuta voidaan käyttää maanpinnan yläpuolisissa rakenteissa, joissa tarvitaan lahosuojaa, esimerkiksi terassit, puutarhakalusteet, aidat ja katosrakennelmat. Puutavaran ei tule olla jatkuvassa kosketuksessa maahan/veteen johtuen tuotteet rajallisesta kosteudenkestävyydestä.

Jos olet epävarma siitä, mitä kestopuuta sinun tulisi käyttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai vieraile Byggmax-myymälöissämme. Haluamme auttaa sinua viemään rakennusprojektisi alusta loppuun.

Osta kestopuu runkopuut ulkoprojektiisi Byggmaxilta

Riippumatta siitä, mitä aiot rakentaa, löydät sopivat kestopuiset runkopuut Byggmaxilta. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita painekyllästettyjä runkopuita edulliseen hintaan. Meillä on tietysti myös kaikki muu kestopuu, jota saatat tarvita projektiisi, sekä asennustarvikkett kuten naulat ja ruuvit sekä työkalut. Tutustu painekyllästettyihin runkopuihin ja puutavaravalikoimaamme täällä verkkosivuillamme.

filter-white Suodata

14 Tulokset

Järjestä
2 55  € /m
4 19  € /m
1 19  € /m
3 59  € /m
2 39  € /m
2 59  € /m
2 95  € /m
3 79  € /m
5 50  € /m
5 99  € /m
1 55  € /m
1 75  € /m
2 45  € /m
1 79  € /m