Valmiit keittiöt

Haluatko saada modernin ja toimivan keittiön ilman, että käyttäisit kalliita asennuspalveluita? Valikoimistamme löydät laadukkaat kokonaisuudet, jotka sisältävät kaiken tarvittavan toimivan keittiön kokoamiseksi. Toimivaan keittiöön kuuluvat niin keittiön kaapit kuin työtasotkin. Tilaa oma keittiösi tänään.

Toimiva keittiö tekee arjesta sujuvamman

Keittiö on kodin tai kesämökin toiminnallisin paikka. Siellä kokataan, syödään ja seurustellaan. Laadukkaassa ja hyvin varustetussa keittiössä arki sujuu kevyemmin. Kun olet remontoimassa keittiötä, kannattaa tutustua Byggmaxin valikoimaan. Valko- tai tammilaminoidusta lastulevystä valmistetut valmiskeittiöt ovat malliltaan yksinkertaisia, joten ne sopivat hyvin monen tyyppisiin sisustustyyleihin. Valmiskeittiöissä on yleensä mukana kaikki keittiön kalustamiseen tarvittavat seinä- ja allaskaapit sekä keittiötasot. Ainoastaan tiskipöytä, kodinkoneet, väliseinän pinnoitteet sekä hanat eivät sisälly toimitukseen. Meiltä löydät myös kätevät ja tyylikkäät minikeittiöt esimerkiksi kesämökille tai muihin pieniin tiloihin. Minikeittiöpaketit sisältävät jääkaapin, mikroaaltouunin sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetun tiskipöydän, keraamisen keittotason ja kätevän vedettävän säilytystilan. Valmiskeittiöiden asennus on helppoa. Toimituksen mukana saat selkeät asennusohjeet.

Valmiskeittiö on helppo ja edullinen valinta

Kun haluat päästä keittiöremontissa helpolla, mutta et kuitenkaan ole valmis tinkimään laadusta, Byggmaxin valmiskeittiöt ovat sinua varten. Keittiöidemme toimivuus on suunniteltu huolellisesti jo etukäteen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin asennuksesta. Sekin käy helposti, kun käytössäsi on tarkoitukseen sopivat työkalut. Asennuksessa tarvitset vesivaa'an, rullamitan, ruuvimeisselin, kynän, vasaran ja ruuvinvääntimen, poran ja eri kokoisia poranteriä. Myös tukeva porrasjakkara on hyvä olla, jotta pystyt nousemaan turvallisesti korkeammalle. Lisäksi tarvitset kiinnitystarvikkeita sen mukaan, millaiselle seinämateriaalille kaapit kiinnitetään. Puuseinään käyvät puuruuvit. Peltirunkoon ja kipsilevyyn taas sopivat metalliruuvit. Jos taas asennat kaapiston kipsiseinään, käytä silloin ankkuriproppuja ja kiinnitä kaapisto runkotolppien kohdalle. Betoni- tai tiiliseinään kannattaa taas hankkia naulatulppia ja lyöntitulppia. Saat kaiken remontissasi tarvittavan Byggmaxilta.

Kätevät ja nopeasti koottavat valmiskeittiöt Byggmaxilta

Byggmaxin edullisista valikoimista löydät valmiskeittiöt sekä kotiisi että kesämökille. Kun tilaat verkko-kaupastamme, saat tuotteet vaivattomasti suoraan remontoitavaan kohteeseen. Tämä on varmasti helpoin tapa saada uusi keittiö.

Suodata

12 Tulokset

Järjestä
Marinelli Cucine
3 845  €
Marinelli Cucine
3 595  €
Marinelli Cucine
3 145  €
Marinelli Cucine
1 945  €
Marinelli Cucine
1 845  €
Marinelli Cucine
2 095  €
Marinelli Cucine
1 495  €
Marinelli Cucine
2 295  €
Black Red White
629 95  €
Black Red White
589 95  €
Black Red White
589 95  €
Black Red White
529 95  €