Kodinhoitohuoneen sisustus

Onko kodinhoitohuone vailla laadukasta kaapistoa ja työskentelytilaa? Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka ovat sekä käytännöllisiä että laadukkaita. Kodinhoitohuoneen työskentelypisteen luominen ei voisi olla enää helpompaa.

Kodinhoitohuoneen työskentelytilan luominen on helppoa

Oletko hankkimassa uutta kaapistoa pyykkitupaan? Säilytystilat, pöytätasot ja kodinhoitohuoneen kokonaisuus ovat se, mikä tekee pyykkituvasta hyvän ja toimivan. Kodinhoitohuoneita on erikokoisia: siksi myös Byggmaxilta löytyy erikokoisia kaapistokokonaisuuksia, joista voit valita mieleisesi ja juuri omaan tilaasi täydellisesti sopivan vaihtoehdon. Kodinhoitohuoneen suunnittelu alkaa tarkkojen mittojen ottamisella. Minkä kokoinen kaapisto sinne mahtuu? Minkä kokoinen pesukone tai minkä kokoiset työtasot sopisivat juuri tähän kyseessä olevaan tilaan? Niukkaan tilaan saattaa sopia pienempi pyykkitupa, laajaan taas hieman suurempi. Kaapit ja työtasot on valmistettu valkoiseksi maalatuista lastulevyistä tai MDF-levyistä, minkä takia ne ovat kestäviä mutta eivät sovellu märkiin tiloihin. Löydettyäsi haluamasi ja tarpeisiisi soveltuvan kokonaisuuden tilaat sen kätevästi netistä.

Kaappitila pitää kotisi järjestyksessä

Kun tarvitset kaappitilaa niin vaatteille kuin liinavaatteille, käänny Byggmaxin puoleen. Löydät laajasta valikoimastamme säilytysratkaisut kaikkiin tarpeisiisi. Pyykkitupa tarvitsee runsaasti kaappitilaa muun muassa pyyhkeille, aamutakeille, pyykkipulvereille ja muille kemikaaleille, jotka on hyvä pitää poissa lemmikkien ja lasten ulottuvilta. Tukevat kaapit tekevät säilytyksestä helppoa ja ympäristöstä siistimmän. Sisustuksen kannalta kaapistot ja työtasot sopivat kaikkiin koteihin. Tämän takaa pyykkitupakokonaisuuksien neutraali valkoinen väri. Mitä kaappeihin tulee, niin muista olla sijoittamatta niitä kosteisiin paikkoihin. Lastulevyistä tehdyt kaapit voivat lähteä kupruilemaan, mikä taas tekee kaappien kantavuuden kannalta hallaa. Kaapit palvelevat sinua pitkään, kun sijoitat ne sopivaan paikkaan. Kysy kuitenkin meiltä, jos sinua askarruttaa jokin. Autamme mielellämme sinua onnistumaan projektissasi.

Kodinhoitajan pyykkitupa edullisesti Byggmaxilta

Tee-se-itse projektit eivät voisi olla helpompia! Hanki Byggmaxilta laadukas pyykkitupa järkevään hintaan. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään.

filter-white Suodata

6 Tulokset

Järjestä
Intra
343  €
Intra
389  €
Black Red White
589 95  €