Peltikatot

Kattopellit löydät Byggmaxilta aina nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Peltikatto on säänkestävä vaihtoehto asuinrakennuksiin, ulkovarastoihin, autotalleihin ja vapaa-ajan rakennuksiin. Kattopelti on monipuolinen käyttää, sillä sitä voidaan käyttää myös seinäpeltinä. Mikäli siis olet kattopeltiä tai harjapeltiä vailla, olet saapunut oikeaan osoitteeseen, sillä valikoimastamme löydät varmasti sopivat kattopellit juuri omiin tarpeisiisi!

Laadukkaat kattopellit moniin eri kohteisiin

Kattopelti on teräslevy, joka muiden ominaisuuksiensa lisäksi on taloudellinen valinta erilaisiin kohteisiin. Voit itse valita, haluatko kattopellit aaltopellistä, tasaisesta pellistä vai kenties kattotiiltä muistuttavasta pellistä. Asennatpa katon sitten asuinrakennukseen, autotalliin, tai ulkorakennukseen, teet sen helposti joko yksin tai porukalla. Peltikattolevyjen leveys tekee asentamisesta nopeaa ja yksinkertaista. Levyjä löydät valikoimastamme myös eri pituisina, joten niitä voi yhdistellä tarpeiden mukaan, unohtamatta tietenkään harjapeltiä. Peltikaton asennus aloitetaan vanhan katteen purkamisella. Kattopellit voidaan asentaa jopa suoraan esimerkiksi kattohuovan päälle, mutta yleensä suositellaan koko aluskatteen uusimista. Ennen varsinaisen katon asennusta huolehditaan asianmukaisesta tuuletuksesta. Tuuletusilman tulisi virrata esteettä räystäältä aina katolle asti. Ennen kuin katto voidaan asentaa, vaatii se vielä alleen ruodelaudoituksen. Takaamme, että näitä askelia seuraamalla saat kattopellit helposti ja näppärästi asennettua!

Oikein huoltamalla kattopellit kestävät

Kattopelleillä kävellessä tulee olla varovainen. Astu mielellään sinne, missä on poikkirimoitus, jotta kattopellit eivät vaurioidu. On hyvä myös muistaa, että musta väri imee itseensä enemmän lämpöä kuin muut värit. Kattopellit myös pysyvät uudenveroisena pidempään, kun pidät niistä hyvää huolta. Varmista jo asennusvaiheessa, että kattopeltien pintalakka on ehjä. Jos huomaat lakassa vaurioita, voit käyttää tarvittaessa korjauslakkaa. Jos olet joutunut leikkelemään peltejä oikean kokoiseksi, muista lakata myös kaikki leikatut reunat. Katolta kannattaa aina myös siivota kaikki roskat, oksat ja lehdet pois. Laadukkaat tikkaat ja rakennustelineet takaavat turvallisen työympäristön sinulle, joka olet lähtenyt remontoimaan tai viimeistelemään kattoasi.

Jämäkät kattopellit Byggmaxilta tuossa tuokiossa

Monikäyttöiset ja laadukkaat kattopellit järkevään hintaan Byggmaxilta. Asennat kattoa sitten asuinrakennukseen tai varastoon, löydät meiltä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään.

Suodata

17 Tulokset

Järjestä
99 95  €
99 95  €
22 95  €
29 95  €
5 99  €
17 85  €
34 95  €
16 45  €
69  €
29 95  €