Muut sähkötarvikkeet

Sähkö muut Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Meiltä saat kaikki sähkölaitteet turvallisesti ja helposti. Myös turvallisuuteen panostaminen on tärkeää. Osta siis samalla esimerkiksi palovaroitin, jotta kotisi on suojattu tulipalojen varalta.

Byggmax on tiedostavan rakentajan valinta

Palovaroitin tulee olla jokaisessa suomalaisessa kodissa 1.9.2000 voimaan tulleen lain mukaan. Palovaroitin tulisi olla jokaisessa makuuhuoneessa ja poistumisteillä. Palovaroittimet tulisi asentaa niin, etteivät esimerkiksi ilmavirtaukset tai koneellinen ilmanvaihto aiheuta häiriöitä niiden toiminnassa. Niitä ei myöskään tulisi asettaa tuuletusikkunoiden eteen tai keittiöön, jossa ruonlaitto saattaa aiheuttaa turhan hälytyksen. Huoneiston tai talon haltija on vastuussa palovaroittimen toiminnasta, joten se kannattaa tarkistaa kuukausittain. Palovaroittimen voi myös puhdistaa silloin tällöin esimerkiksi varovasti imuroimalla. Byggmaxin palovaroittimilla voit turvata kaikkein kalleimman omaisuutesi, eli itsesi, läheisesi sekä kotisi. Kun koti on turvattu, nukut yösikin paremmin. Tutustu samalla myös kategoriaan sähkö muut ja pistä koko koti kerralla kuntoon.

Turvaa kotisi Byggmaxin palovaroittimella

Hyvä paloturvallisuus on keskeinen asia asumismukavuudessa. Tänä päivänä yhä useampi rakentaja asentaa taloonsa takan ja savupiipun. Vaikka ne useimmiten tulevat ammattilaisten asentamina, voi tunnetusti aina sattua vahinkoja. Byggmaxin edullinen ja luotettava palovaroitin on yksinkertainen ja halpa vakuutus vahingon sattuessa. Se saattaa pelastaa sinut ja läheisesi. Kodeissa on myös yhä enemmän sähkölaitteita ja niihin liittyviä johtoja, jotka lämpenevät käytettäessä. Palovaroitin ei sinällään ehkäise vahinkojen sattumista, mutta oikein asennettuna se saattaa antaa aikaa reagoida niin, että mahdollinen vahinkotilanne saadaan hallintaan nopeasti. Turvallisuudesta ei kannata tinkiä, kun kyseessä on rakkaimpiesi suojaaminen. Voit löytää nämä ja kaikki muutkin tarvikkeet kategoriasta sähkö muut. Tule siis tekemään edullisia ostoksia!

Sähkö muut tuotteet näppärästi Byggmaxilta

Byggmaxin palovaroitin toimitetaan kotiovellesi. Voit tehdä ostokset rauhassa täällä ja saat tarvittaessa maksuaikaa. Tutustu kategoriaan sähkö muut jo tänään ja tilaa!

filter-white Suodata

34 Tulokset

Järjestä
Millarco
PC/ABS, Paloturvallinen
9 58  €
Millarco
Saatavana useita malleja
Alkaen 7 02  €
Millarco
Nylon, Musta
7 02  €
Millarco
ABS, Musta
7 02  €
Valkoinen, 2xUSBC + 1xUSB
85 95  €
Malmbergs
Valkoinen
79  €
Malmbergs
Valkoinen
19  €
Malmbergs
Valkoinen, 24V
35  €
Malmbergs
Valkoinen, 24V
24  €
Malmbergs
Valkoinen, 24V
25  €
Malmbergs
Valkoinen, 24V
14  €
5 95  €
Malmbergs
Valkoinen, Zeta LED -kiskojen yhdistämiseen
5 79  €
SB 2-P, maadoittamaton
1 45  €
SB 2-P, maadoittamaton
1 59  €
Maad täysk RVT
4 19  €
Malmbergs
32A, IP44
149  €
2-os rvt
7 79  €
Täyskumi rvt
3 89  €
Maad
2 95  €
Tavallinen
2 95  €
Malmbergs
Valkoinen, Zeta LED -kiskojen yhdistämiseen
6 09  €
Millarco
8 34  €
Boxer
Terästä ja muovia, 190 mm
4 82  €
Millarco
140 mm
3 42  €
Konstsmide
IP20, Valkoinen
12 41  €
Konstsmide
IP20, Valkoinen
39 20  €
TengTools
AAA, DM550
62 84  €
Boxer
0-600 Volt AC/DC, 9 volttia. mukaan lukien.
36 82  €