Lasikaiteet

Terassin lasikaiteet ovat tyylikkään lisäksi myös kestäviä ja helppohuoltoisia, joten ne ovat erinomainen valinta mihin tahansa moderniin kotiin tai yrityksen pihaan. Byggmaxilla tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lasikaiteita vastaamaan tarpeitasi ja budjettiasi.


Lasikaiteiden edut

Lasikaiteet terassilla tarjoavat lukuisia etuja verrattuna perinteisiin kaidejärjestelmiin. Ensinnäkin ne tarjoavat esteettömän näkymän, joten voit nauttia maisemista parvekkeeltasi tai terassiltasi. Tämä on erityisesti eduksi, jos asut järven tai meren äärellä tai kodistasi avautuu muuten kaunis näköala. Lisäksi lasikaiteet on helppo puhdistaa ja huoltaa. Niitä ei tarvitse maalata tai värjätä, ja voit puhdistaa ne miedolla pesuaineella ja pehmeällä liinalla. Tämä tekee niistä kustannustehokkaan ja pitkäaikaisen investoinnin kotiisi. Toinen terassin lasikaiteiden etu on niiden monipuolisuus. Niitä voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä, kuten sisä- ja ulkotiloissa, asuin- ja liikekiinteistöissä sekä moderneissa tai perinteisissä ratkaisuissa. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikille kiinteistönomistajille, jotka haluavat parantaa tilojensa esteettistä ilmettä.

Turvallisuustekijät

Vaikka lasikaiteet ovat erinomainen valinta esteettisten ja toiminnallisten etujensa vuoksi, on tärkeää varmistaa, että ne täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset. Byggmaxin lasikaiteiden valikoima on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti, mikä takaa niiden turvallisuuden ja luotettavuuden. Yhteenvetona voidaan todeta, että Byggmaxin lasikaiteiden alaluokka tarjoaa useita vaihtoehtoja kiinteistösi ulkonäön ja turvallisuuden parantamiseksi. Laajan tyyli- ja kokovalikoimamme avulla voit löytää tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan terassin lasikaiteen ja nauttia samalla tämän monipuolisen ja kestävän materiaalin kaikista eduista.

filter-white Suodata

17 Tulokset

Järjestä
Räckeskungen
100-120 cm
Jabo
59 95  €
Jabo
Kolme erilaista lasityyppiä
Jabo
49 95  €
Jabo
99 95  €
Jabo
219  €
Jabo
kulmatolppa Bertil-lasikaiteeseen, 90 asteen kulma, 112x17x11cm
249  €
Jabo
229  €
Jabo
229  €
Jabo
69 95  €
Jabo
349  €
Jabo
26 95  €
Jabo
13 95  €
Jabo
10 95  €
Jabo
119  €
Jabo
149  €