Säilytyslaatikot ja muovilaatikot

Haluatko pitää kaikki tavarat hyvässä järjestyksessä ja etsitkö helppoja säilytysratkaisuja? Kätevä säilytyslaatikko Byggmaxin valikoimista on helppo ratkaisu tähän pulmaan. Meiltä hankit kätevästi kaikki tarvitsemasi säilytysratkaisut.

Hanki kätevät säilytysratkaisut Byggmaxilta

Jos haluat löytää etsimäsi tavarat helposti ja nopeasti, on järkevää järjestellä ne erilaisiin säilytykseen tarkoitettuihin laatikoihin. Varaston ja autotallin pikkuiset ruuvit ja mutterit saat helposti talteen myöhempää käyttöä varten, kun varaat siihen oikeanlaiset laatikot. Pieni lokerolaatikko on hyvä valinta ruuveille ja muille pienille tavaroille. Varastointilaatikkoa on eri kokoja, joten sopivan koon valitsemalla saat mahtumaan niihin kaikki, aina työkaluista ja ruuveista vaatteisiin. Ne voit myös pinota helposti päällekkäin varaston hyllylle. Päätyyn voi aina kirjoittaa, mitä laatikko pitää sisällään, jolloin tavaroiden löytäminen käy vieläkin helpommin. Hankkimalla laatikoita Byggmaxilta helpotat myös omaa elämääsi, koska silloin voit keskittyä olennaiseen. Aikaa ei enää kulu turhaan etsimiseen, kun säilytys on kunnossa.

Laita tavarasi järjestykseen

Kestävää ja pitkäikäistä laatikkoa voi käyttää vaikkapa puutarhassa erilaisten tavaroiden säilytyspaikkana. Sinne saat helposti lasten hiekkalelut ja puutarhatuolien pehmusteet katseilta piiloon. Tokihan siellä voi halutessaan säilyttää vaikka työkaluja ja muita puutarhan pienempiä koneita. Laatikkoon voi laittaa myös hiekoitukseen tarkoitettua hiekkaa. Kannattaa panostaa kunnollisiin ja tilaviin varastoihin sekä vajoihin mietittäessä sopivia säilytysratkaisuja. Ulkotiloissa käytettävät varaston ja vajan ovet sekä muut rakennusmateriaalit löytyvät helposti Byggmaxilta. Pienemmät laatikot saa kiinnitettyä kätevillä kiskoilla varaston tai vajan seinään, jolloin ne eivät vie varsinaista hyllytilaa. Pinottavat muoviset keräilylaatikot ja muut saa helposti päällekkäin varaston hyllylle. Tavalliset pahviset ja jämäkät muuttolaatikotkin käyvät hyvin säilytykseen. Panosta kunnollisiin säilytysratkaisuihin ja saat tavarasi järjestykseen hetkessä.

Näppärät laatikot säilytykseen Byggmaxilta

Hankkimalla laatikot ja muut säilytysratkaisut Byggmaxilta saat laatua järkevään ja edulliseen hintaan. Tilaa nyt tuotteesi meiltä ja toteuta unelmasi siististä varastosta sekä autotallista.

filter-white Suodata

13 Tulokset

Järjestä
2 79  €
Habo
2 99  €
Habo
2 49  €
Tellbe
59  €
Tellbe
175  €
Tellbe
205  €
Tellbe
125  €
Millarco
Muovi, Sininen
4 21  €
Gop
Saatavana useita värejä
Alkaen 1 296  €
Gop
Saatavana useita värejä
Alkaen 1 088  €
Gop
Saatavana useita värejä
300  €
Gop
Saatavana useita värejä
Alkaen 1 367  €