Kaminaat

Kamiina on oiva ratkaisu silloin, kun halutaan samaan aikaan käytännöllisyyttä ja tunnelmaa. Toisaalta puukäyttöinen kamiina on joissakin tapauksissa ainoa toimiva tapa valmistaa ruokaa tai lämmittää. Kun hankit kamiinat ja hellat Byggmaxilta, hankit laatua.

Nopeasti lämpöä ja tunnelmaa

Nopeasti lämpöä luovuttava kamiina on kätevä kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmönlähde. Jo muutamalla sylillisellä halkoja saadaan huoneeseen tai mökkiin lämpöä vaikka talvipakkasilla. Kun kamiinassa on kestävä, esimerkiksi valuraudasta valmistettu liesi, ruoanlaittokin onnistuu helposti. Kamiinan, jota kutsutaan myös kevyttakaksi, lämmöntuottoon voidaan vaikuttaa ilmansäädöllä, eli vetoa lisätään silloin, kun lämpöä halutaan nopeasti ja vähennetään silloin, kun kamiinan toivotaan luovuttavan lämpöään pitkään ja miellyttävästi. Koska kamiinan lämmöntuotannon hyötysuhde voi olla jopa 80 prosenttia, se on taloudellinen käyttäjälleen ja ystävällinen ympäristölle. Keveytensä ansiosta kamiinoiden alle ei yleensä tarvitse rakentaa vahvistettuja perustuksia, joten kamiinan voi sijoittaa lämpöä ja tunnelmaa tuottamaan jopa kerrostaloasuntoon, jos siihen on suunniteltu liitäntä takalle. Kamiinat kotiin tai mökille saat hankittua Byggmaxilta.

Saat kamiinasta pitkäikäisen pienellä huollolla

Kamiina on siis kevytrakenteinen lämmönlähde, jota voi käyttää pikalämmittimenä tai pitkäaikaisen, tasaisen lämmön luojana. Sillä voi valmistaa ruokaa tai siinä palavaa tunnelmallista liekkiä voi ihailla lasisen ikkunan läpi ihan muuten vain. Mutta aina kun toimitaan tulen kanssa, on syytä muistaa muutamia perusasioita. Varmista, että seinän ja kamiinan etäisyys toisistaan on riittävä sekä huolehdi liitosten ja liitinhormien puhdistamisesta. On tietysti selvää, että tulen palaessa kamiinan osat ovat kuumia, mutta toisinaan siitäkin on hyvä muistuttaa. Kamiinan ensipolttoa suoritettaessa ei kannata pyrkiä lämmöntuotannon nopeusennätykseen, vaan on parempi lähteä liikkeelle pienellä liekillä, jota kasvattaen saadaan lämmönlähteen materiaalit stabiloitua. Kun mielessäsi on vaivaton lämmitys, kamiina on varteenotettava vaihtoehto. Löydät erilaiset kamiinat eri tilanteisiin Byggmaxilta.

Tehokkaasti lämmittävät kamiinat Byggmaxilta

Kamiina on hyötysuhteeltaan hyvä lämmönlähde, jonka tunnelmallisessa hehkussa sielu lepää. Kun haluat lämpöä ja tunnetta turvallisesti, hanki kamiinat kotiin ja mökille Byggmaxilta.

Suodata

25 Tulokset

Järjestä
Kirami
39  €
Espegard
29  €
Espegard
29  €
Espegard
272 22  € 349  €
Espegard
59  €
Espegard
475 02  € 609  €
Espegard
475 02  € 609  €
Bluegaz
349  €
Panadero
1 629 50  €
Panadero
1 895  €
Panadero
1 647 50  €
Panadero
2 193  €
Panadero
1 490  €
Panadero
1 539 50  €
Panadero
2 213  €
Panadero
1 595  €
Panadero
1 709  €
Panadero
1 659  €
Panadero
1 395  €
Panadero
1 895  €
Boxer
Saatavana useita malleja
48 24  €