Painepesurit

Kun sinulla on tyylikäs terassi, haluat varmasti pitää sen siistinä ja viihtyisänä. Silloin valikoimistamme löytyvä terassipesuri on kevyt ja oivallinen apuri tähänkin työhön. Saat puhdasta jälkeä hetkessä.

Käytä painepesuria terassisi puhdistamiseen

Monella omakotitalossa asuvalla riittää ihan liiankin kanssa paikkoja, jotka vaatisivat puhdistusta. Terassi pitäisi puhdistaa, auto pestä ja matotkin lojuvat likaisina varaston lattialla. Valikoimistamme löytyvä Kärcher painepesuri -mallisto tarjoaa ratkaisun monenlaiseen kotitalouskiinteistön puhtaanapitoon helposti ja kätevästi. Näissä tuotteissa on valinnanvaraa sekä koon että tehojen mukaan riippuen käyttötarkoituksesta. Terassin ja puutarhahuonekalujen huuhtelu onnistuu erinomaisesti pienellä alle viisikiloisella pesurilla, joka on kevyt kantaa ja vie vähän säilytystilaa. Tällä pienitehoisella pesurilla peset mukavasti myös polkupyörät ja mopot, eikä sinun tarvitse pelätä, että vehkeiden maalipinta irtoaa pesussa. Tämän valmistajan suuremmat ja tehokkaammat mallit tarjoavat ratkaisun myös suurempien kohteiden, kuten auton, veneen, puutarhatyökalujen tai vaikkapa mattojen pesuun. Näissä reiluissa kymmenkiloisissa pesureissa on valittavana erilaisia vedenpaineen säätömahdollisuuksia eri kohteita varten.

Pese itse ja ilahdu puhtaasta lopputuloksesta

Koti on suomalaiselle tärkeä paikka. Kotiin kuuluvat myös mahdolliset ulkorakennukset, piha-alueet kivetyksineen ja kaikki muu omaisuus, joka kuuluu kiinteistöön. Huolehdittavaa ja puhdistettavaa siis riittää. Kiinteistöön kuuluvat terassit ja katokset on hyvä puhdistaa aika-ajoin ihan oman viihtyvyyden mutta myös kiinteistön arvon säilyttämisen vuoksi. Esimerkiksi katot keräävät helposti puista irronneita lehtiä ja muita roskia, ja nämä taas keräävät sammalkasvua aiheuttaen jopa vuotopaikkoja katoksiin. Tähänkin puhdistamiseen tarjoaa valikoimistamme löytyvä painepesuri erinomaisen ratkaisun. Isommissa pesureissa on monia ominaisuuksia, jotka helpottavat katoksen puhdistamista. Esimerkiksi säädettävä vedenpaine, joka näkyy selkeästi ruiskukahvan näytössä, hiljainen vesijäähdytteinen induktiomoottori, joka pitää naapurinkin tyytyväisenä sekä pitkä korkeapaineletku helpottavat työtäsi, kun laitetta ei tarvitse koko ajan siirrellä. Miksi siis turvautua perinteisen "harja ja sanko" -yhdistelmän käyttöön, kun voit tehdä kaiken paljon vaivattomammin.

Painepesuri - puhdasta hetkessä Byggmaxilta

Valikoimissamme oleva laadukas painepesuri auttaa sinua pitämään paikat puhtaina ja säilyttämään kiinteistösi arvossaan. Siisti ympäristö näyttää myös mukavalta. Meiltä laatua järkevään hintaan.

filter-white Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Kärcher
275  €
Kärcher
Power Control
129  €
Kärcher
99 95  €
Einhell
Musta, Punainen
37 99  €
Einhell
Musta, Punainen, 1500, kW
129 99  €
Hyundai Power Products
169  €
Hyundai Power Products
169  €
Greenworks
11 min, 22 min
255  €
Greenworks
Enintään 8 minuuttia, Enintään 15 minuuttia
129  €