Katot

Etsit sitten joko täysin uutta kattoa tai tarvitset remontointitarpeita vanhan kunnostamiseksi, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Takaamme, että meiltä löydät kaiken tarvittavan kattojen kunnostamiseen, oli kyseessä sitten peltikatto, huopakatto tai vaikkapa tiilikatto. Katto on erityisen tärkeää pitää hyvässä kunnossa, sillä se suojaa koko kotiasi ja jo pienikin vaurio katossa voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Byggmaxilta kaikki onnistuneeseen kattoremonttiin

Kattoremontti onnistuu varmasti, kun tarvikkeet ovat kunnossa. Meiltä löydät kaiken oleellisen onnistuaksesi, tarvitset sitten kattohuopia, -peltejä tai muita tarvikkeita. On myös hyvä pitää mielessä, että katot ovat tärkeä osa talosi ulkonäköä, ja hyvinhoidettu katto paitsi kestää aikaa, niin näyttää myös hyvältä. Mikäli koko katon remontointi ei ole ajankohtaista, mutta talosi kaipaa pientä piristystä, voisi esimerkiksi rännien ja kourujen vaihtaminen olla nopea ja edullinen projekti, jonka avulla saat freesattua kotisi ulkonäköä.

Hyvin tehty kattoremontti huomataan

Kattoremontti nostaa talon arvoa, koska uusi katto on paitsi niin ulkoisesti kaunis, on se myös pitkäikäinen. Laadukkaat katot kestävät käytössä parhaimmillaan kymmeniä vuosia, mutta nekin tulevat jossain vaiheessa matkansa päähän. Kattoremonttia suunniteltaessa tulee ottaa huomioon katon eristys sekä esimerkiksi ilmanvaihdon läpiviennit. Niiden avulla katot kestävät niin veden kuin lumen, eivätkä vuoda. Eristys myös vaikuttaa tietenkin sisätilojen lämpimänä pysymiseen. Katon eristämiseen voidaan käyttää esimerkiksi alushuopaa tai villaa. Toteutustapa riippuu kohteesta sekä omista mieltymyksistäsi. Pääsääntönä kuitenkin on, että katon remontoimiseen kannattaa panostaa, sillä se maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Kun materiaalit ovat laadukkaita ja remontin tekijän asenne kohdallaan, on työn jälkikin varmasti ensiluokkaista.

Kattoremontti maksaa itsensä takaisin

Kattoremontti on yksi kalleimmista yksittäisistä remonteista, joita taloihin tehdään. Kattomateriaalin lisäksi tarvitset luonnollisesti myös eristeet. Uusiessasi kattoa, on hyvä kiinnittää huomiota myös sadevesijärjestelmiin. Sadevesikourujen sekä syöksytorvien avulla vesi kulkee katolta alas tehokkaasti. Syöksytorven alle voi myös halutessaan asentaa kaivon putkistoineen, jolloin sadevesi poistuu kokonaan talon lähettyviltä. Kattoremonttia tehdessä kannattaa myös samalla kertaa remontoida katot samantien myös terassilta - tämä onnistuu helposti ostamalla valokatetta, joka on helppoa ja nopeaa asentaa. Kun kerralla panostat hieman enemmän kattosi remonttiin, takaamme, että se maksaa itsensä pitkällä aikavälillä takaisin. Ota nyt siis nokka kohti Byggmaxia ja aloita kattoremonttisi vaikka heti!

Katot kuin katot Byggmaxilta aina edullisesti

Byggmax on paikka, jossa edulliset hinnat sekä laadukkaat tuotteet kohtaavat toisensa. Meidän periaatteenamme on tarjota laadukkaita työkaluja ja materiaaleja edulliseen hintaan, jotta remontti kuin remontti onnistuu vaivatta. Pistä siis katot kuntoon meidän avullamme ja nauti työsi hedelmistä vielä useiden vuosien päästä!

filter-white Suodata

216 Tulokset

Järjestä
29 95  €
Trebolit
25 95  €
95 95  €
Kerabit
5 95  €
Palahuopa musta 3m2
34 95  €
44 45  €
27 95  €
Kerabit
37 47  €
Kerabit
43 95  €
17 85  €
Kerabit
4 95  €
Kerabit
87 95  €
689 01  €
419  €
889 01  €
Superproof
Useampi vaihtoehto saatavilla
Superproof
170x55x5cm, pleksilasia/teräs
188  €
Jabo
150 x 100 cm
449  €
Jabo
150 x 91 cm
499  €
Jabo
120 x 100 cm
359  €
29 95  €
22 95  €
64 95  €
Kerabit
79 95  €
Isola
109  €
Isola
339  €
Isola
19 95  €
Isola
17 95  €
Kerabit
24 95  €