Sisustus

Sisustus Byggmaxista. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Sisustaminen on myös hauskaa puuhaa. Pienilläkin muutoksilla voi saada paljon aikaan joten sisustaminen ei missään nimessä ole turhaa. Kaipaako osa kodistasi pientä päivitystä vai haluatko laittaa kertaheitolla koko kodin uuteen uskoon? Byggmaxista saat kaiken sisustamiseen liittyvän kätevästi samasta paikasta, aina tekstiileitä ja tapetteja myöten. Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi kotia jo tänään.

Sisustus lattiasta kattoon
Sisustaminen on varsin laaja käsite. Sisustamista voi olla esimerkiksi hieno kattovalaisin ruokailuhuoneessa tai sitten monet pienet yksityiskohdat, kuten säilytyskorit kylpyhuoneessa. Sisustus ei kuitenkaan kuulu pelkästään naisille vaikka usein niin ajatellaankin. Myös miehet voivat sisustaa omia harrastehuoneitaan tai työhuoneitaan oman näköisiksi. Byggmaxista löydät mieleiset sisustustarvikkeet jokaiseen makuun. Laita vaikka erilainen tapetti jokaiseen huoneeseen luomaan kuhunkin yksilöllistä tunnelmaa. Myös huonekalut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden sisustaa. Onko sinun kotisi perinteinen vai moderni? Olipa kodin tyyli mikä tahansa, Byggmaxista löytyy jokaiseen tyyliin sopivia huonekaluja. Tärkeintä on että kotisi sisustus on juuri sinulle mieluinen. Byggmaxista saat kaiken kotiisi edullisesti. Käy siis ostoksille ja pääset aloittamaan suunnittelemasi remontin tai sisustusprojektin nopeasti.

Sisustus saa aikaan ihmeitä
Sisustusta on monenlaista. Sisustus voi olla pienimuotoista koriste-esineiden keräämistä, tiettyyn värisävyyn keskittymistä tai sitten kodin kokonaisvaltaista uudistamista. Tapetointi on hyvä keino saada uutta ilmettä kotiin. Se on suhteellisen helppoa ja nopeaa remontointia, jolla voidaan kuitenkin luoda täysin uusi ilmapiiri. Sopisiko sinun kotiisi paremmin yksinkertainen ja neutraalin värinen seinäpinta? Valitse silloin hillittyjä, yksivärisiä tapetteja. Jos haluat jotakin näyttävämpää, voi rohkea kuviotapetti olla hyvä ratkaisu. Byggmaxin tapettivalikoima on laaja. Sieltä löytyy takuulla suosikki jokaisen makuun. Sisustaa voi myös monella muulla tavalla. Jos haluaa keskittyä suurempiin linjoihin, voi silloin miettiä huoneissa käytettäviä sävyjä. Jos vaikkapa verhot ja matto ovat samaa sävyä, tuo se tilaan hienostunutta ja klassista tunnelmaa. Räväköille ihmisille puolestaan sopii kirkkaiden värien ja erikoistenkin muotojen käyttäminen.

Sisustaminen muuttaa koko kodin yleisilmettä
Aina vaihtelua halutessaan ei tarvitse tehdä suurta remonttia. Joskus pienet asiat saavat aikaan enemmän näyttävyyttä kuin esimerkiksi koko tilan remontoiminen. Monilla sisustajilla haaste tuntuu olevan se, että tilaa ei tahdo olla tarpeeksi. Usein tämä johtuu siitä, että säilytysratkaisut eivät ole parhaat mahdolliset. Niihin kannattaakin kiinnittää huomiota sillä oikeilla säilytysratkaisuilla voi säästää paljon tilaa. Sisustus muuttuu paljon myös silloin, kun valaistus on oikeanlainen. Suomen syksyt ja talvet ovat sen verran pimeitä, että kodin jokainen nurkka kannattaa valaista. Näin luodaan lämmin ja kotoisa tunnelma. Myös tyylikkäät sisäportaat voivat olla jännittävä sisustuselementti, joilla voidaan tuoda näyttävyyttä tilaan. Sisustaminen on aina yksilöllistä ja vain taivas on rajana. Kun hyvät sisustusvinkit tulevat tarpeeseen, käänny Byggmaxin puoleen. Jo pelkästään tuotteita selaamalla saat paljon uusia ideoita.

Osta sisustustarvikkeet edullisesti Byggmaxista
Kun haluat hyvää mutta halpaa, on valintasi silloin Byggmax. Sisustus on mukavaa puuhaa ja vielä mukavammaksi sen tekee edulliset hinnat. Saat kaikki sisustustuotteet lattiasta kattoon verkkokaupastamme, josta tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Älä siis enää aikaile, vaan laita kotisi uuteen uskoon jo tänään.

Tuote 1-24 (830)

 1. Vedin
  Vedin
  Vedin
  Hinta alkaen
  4 49 /kpl
 2. Termospullo 0,5 litraa
  Täydellinen piknikille tai työmaalle
  Termospullo 0,5 litraa
  Hinta alkaen
  0 50 /kpl
 3. Talonumero 1
  Talonumero 1
  Talonumero 1
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 4. Näyte kokolattiamatto Aspera Harmaa
  Harmaa, 5x8 cm
  Näyte kokolattiamatto Aspera Harmaa
  2 99 /kpl
 5. Veturi-Vedin
  Veturi-Vedin
  Veturi-Vedin
  Hinta alkaen
  6 95 /kpl
 6. Tekstiililaatta Kubik
  Tummansininen, useita kokoja
  Tekstiililaatta Kubik
  24 95 /m2
 7. Joulukuusi
  Metsäkuusi, 180-220cm
  Joulukuusi
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 8. Jauhesammutin Tarmo
  6 kg
  Jauhesammutin Tarmo
  Hinta alkaen
  39 95 /kpl
 9. Pöytäkulmarauta 4043 Habo
  Habo 4043, 4 kpl
  Pöytäkulmarauta 4043 Habo
  7 99 /kpl
 10. Talonumero 2
  Talonumero 2
  Talonumero 2
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 11. Vinyylitapetti Uni
  Paperipohjainen vinyylitapetti, yksivärinen, 10,05*0,53m
  Vinyylitapetti Uni
  Hinta alkaen
  19 95 /kpl
 12. Magneettisalpa 2028 Habo
  Habo 2028, 2x4 kg
  Magneettisalpa 2028 Habo
  2 99 /kpl
 13. Muovijoulukuusi 90 x 48 cm valoilla Nordic Winter
  Valoilla
  Muovijoulukuusi 90 x 48 cm valoilla Nordic Winter
  44 95 /kpl
 14. Talonumero 4
  Talonumero 4
  Talonumero 4
  Hinta alkaen
  9 95 /kpl
 15. Jiirilaatikko 37X15,5X21,3
  37x15,5x21,3cm, muovi, valkoinen
  Jiirilaatikko 37X15,5X21,3
  65 95 /kpl
 16. Kattolista C396
  200x6x18,5cm, polyuretaani, valkoinen
  Kattolista C396
  83 95 /kpl
 17. Jauhesammutin 1kg
  Firephant
  Jauhesammutin 1kg
  Hinta alkaen
  27 95 /kpl

Tuote 1-24 (830)