Meistä

Tietoa Byggmaxista 

Byggmaxin idea on yksinkertainen. Myymälöistämme löydät erittäin laadukkaita rakennustarvikkeita erittäin alhaiseen hintaan. Meillä on tavarataloja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Riippumatta missä Byggmax-myymälässä asioit, asiat toimivat tutulla tavalla. Lastaat ja poimit itse rakennusmateriaalit drive-in -pihaltamme. Tietenkin henkilökunta on vastaamassa kysymyksiisi, mutta lisäksi apunasi on monia opasteita ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kysymyksissäsi. Byggmax-myymälöistä löydät hyvän perusvalikoiman rakennus-, remontointi- ja sisustusprojekteihinVerkkokaupastamme löydät kaiken, joka ei mahdu myymäläämme – ts. yli 40 000 tuotetta on tilattavissasi vain parilla napsautuksella.

Byggmaxin historia 

Vuonna 1993 avattiin portit ensimmäiseen Byggmax-myymälään. Paikkana oli Täby ja yllättäen ala sai uuden kilpailijan, joka pintapuolisesti vaikutti harmittomalta, mutta oli älykäs ja sitkeä. Olemalla alan ensimmäinen toimija, jolla on drive in -pihajossa asiakas tekee osan työstä itse, voi Byggmax tarjota hintoja, jotka saavat muut toimijat (ja asiakkaat) hämmästymään.   

Vuonna 2007 Byggmax avasi ensimmäisen myymälänsä Norjassa, ja vuonna 2008 oli Suomen vuoro päästä käsiksi edullisiin hintoihin. Vuonna 2013 Byggmax juhli 20-vuotista taivaltaan avaamalla sadannen myymälänsä. Byggmax kasvaa koko ajan lujaa vauhtia.

Oikein rakentaminen on helppoa 

Sen lisäksi, että Byggmax tarjoaa rakennustarvikkeita lompakolle sopivaan hintaan, ovat myös tieto ja osaaminen tuotteita, joita Byggmax tarjoaa mielellään. Myymälöissämme on kylttejä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan projektiin ja täältä löydät opetusvideoita, jotka selittävät yksinkertaisesti, kuinka esimerkiksi rakennat terassin tai asennat lattian. Itse tekeminen on hauskaa. 

Yhteystiedot 

Lisätietoja Byggmaxista saa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 0753-25 29 46. 

Haluatko ottaa yhteyttä pääkonttoriin? Soita vaihteeseemme numeroon +46(0)8-514 930 60. 

Byggmaxin päättäjät ja taloustiedot – katso Byggmax Investor Relations