Sisäpaneelit

Sisäpaneelit Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Paneeleiden ansiosta kotisi ilmeestä tulee tyylikäs, ja se myös kestää tyylikkäänä pitkään. Käytä paneelia sisätiloissa seinien, sisäkaton ja saunan pintamateriaalina. Byggmaxin paneeleissa yleisimmät puulaadut ovat mänty ja kuusi. Valittavanasi on myös muovinen MDF levy.

Sisäpaneelit jokaiseen tilaan

Olitpa sitten remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta, sisäverhouspaneeli on tyylikäs ja kestävä vaihtoehto. Huomioi tilan koko, valaistus sekä tyyli ennen kuin aloitat. Esimerkiksi seinässä vaakapaneeli saa huoneen näyttämään leveämmältä ja matalammalta. Pystypaneelilla saadaan aikaan päinvastainen tunnelma. Puolipaneelilla sen sijaan saat ilmavamman tuntuisen huoneen ja seinän yläosassa voi olla esimerkiksi näyttävä tapetti. Kattopaneeleissa taas on tärkeä huomioida ulkovalaistuksen suunta. Siksi ne yleensä asennetaankin kohtisuoraan ikkunaseinään nähden. Valitse sisäpaneelit kotisi tyylin mukaan. Esimerkiksi luonnonläheiset mänty- tai kuusipaneelit luovat tilaan lämmintä ja nostalgista kodin tuntua. Voit ostaa niitä myös valmiiksi vahattuina, lakattuina tai maalattuina, jolloin sinun ei tarvitse itse pintakäsitellä niitä. Tasalaatuiset ja oksattomat MDF-levyt taas sopivat erityisesti moderniin kotiin.

Panelointi on helppoa

Byggmaxin valmiiksi pontatut paneelit on helppo asentaa. Käyttäessäsi Byggmaxin paneelikiinnikkeitä eivät naulanreiätkään jää näkyviin. Voit asentaa sisäpaneelit kaikenlaisille alustoille. Valitse kuitenkin kiinnitystapa alustan mukaan. Yleensä puutaloissa paneelit on helppo naulata suoraan alustaan. Betoniin tai muuhun kovaan materiaaliin tarvitaan väliin alusrimoitus eli koolaus. Myös saunassa ja muissa märkätiloissa paneelin taakse tulee jättää tuuletusväli, joka tehdään rimoilla. Viimeistele koko kodin yleisilme pinnoittamalla myös lattiat. Byggmaxilta löytyy hyvä valikoima myös erilaisia lattiamateriaaleja. Kaikki muutkin remontoinnissa tarvittavat työvälineet löydät kerralla yhdestä paikasta Byggmaxilta. Kunnon työkaluilla saat aikaan siistin ja viimeistellyn tuloksen ja remontointi sujuu näppärästi. Byggmaxin edullisten tuotteiden ansiosta sinulle jää käyttöön enemmän rahaa esimerkiksi huonekaluihin.

Tilaa laadukkaat sisäpaneelit Byggmaxilta

Byggmax on valintasi, kun tarvitset edulliset, mutta laadukkaat sisäpaneelit kotisi remontointiin. Kohota kotisi arvoa kestävillä sisäpaneeleilla. Paneloi sisäkatto, seinät ja sauna tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kaikki tuotteet saat kätevästi verkkokaupasta.

filter-white Suodata

128 Tulokset

Järjestä
18 57  € /m2
1 79  € /m
2 09  € /m
3 99  € /m
CENT
59 50  € /pakkaus
CENT
69 50  € /pakkaus
CENT
74 50  € /pakkaus
CENT
84 50  € /pakkaus
CENT
92 50  € /pakkaus
CENT
92 50  € /pakkaus
CENT
92 50  € /pakkaus
CENT
92 50  € /pakkaus
CENT
139  € /pakkaus
CENT
139  € /pakkaus
CENT
139  € /pakkaus
CENT
139  € /pakkaus
CENT
88  € /pakkaus
CENT
111  € /pakkaus
CENT
127 50  € /pakkaus
CENT
127 50  € /pakkaus
CENT
127 50  € /pakkaus
CENT
111  € /pakkaus
CENT
111  € /pakkaus
CENT
111  € /pakkaus
CENT
43 50  € /pakkaus
CENT
58  € /pakkaus
CENT
77 50  € /pakkaus
CENT
67 50  € /pakkaus
CENT
90 50  € /pakkaus
CENT
66  € /pakkaus
CENT
63  € /pakkaus
CENT
51 50  € /pakkaus
CENT
50 50  € /pakkaus
CENT
50  € /pakkaus
CENT
101  € /pakkaus
CENT
44 50  € /pakkaus