Pesualtaat

Pesualtaat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Mietitkö, miten helpoiten kohentaisit kylpyhuoneesi ilmettä? Oikeanlainen pesuallas tuo kylpyhuoneesi sisustukseen yksilöllisyyttä ja parantaa sen ilmettä. Tilaa laadukkaat tuotteet kylpyhuoneesi sisustukseen jo heti tänään.

Laadukkaat tarvikkeet kylpyhuoneremonttiin

Kylpyhuoneremontin ei tarvitse olla suuri ja aikaavievä. Mikäli tarkoituksenasi on vaikkapa vain vaihtaa vanhat kulahtaneet laatat uusiin, teet sen helposti ja nopeasti itse. Lavuaari on useimmiten kätevintä sijoittaa paikkaan, jossa vesi- ja viemäriputket ovat jo valmiina. Haluatko upotettavan vai vapaasti seisovan pesualtaan? Teetpä sitten kylpyhuoneremonttia tai rakennat uutta, Byggmaxin valikoimista löydät monenlaisia allasmalleja ja -muotoiluja. Valitse niistä tyyliin ja tilan kokoon sopivin. Toiset pesualtaat ovat kestävämpiä erilaisen pinnoitteensa vuoksi. Joissakin uusissa pesualtaissa on jopa likaa hylkivä pinta. Kun valitset pesuallasta, on hyvä ottaa huomioon, että joskus pohjaventtiili ja sekoitin pitää tilata erikseen. Muistathan myös, että oikeanlainen pesuallashana valitaan aina altaan korkeuden ja muodon mukaan.

Suunnittele unelmiesi kylpyhuone

Mieti, mitä värejä aiot käyttää kylpyhuoneesi sisustuksessa ja ryhdy töihin. Mieti myös, minkä kokoiset hyllytasot saat parhaiten sijoitettua kylpyhuoneeseesi. Voit valita valmiita kalustepaketteja - vai haluaisitko sittenkin tilata kalusteet erikseen? Pieneenkin kylpyhuoneeseen saat toimivan ratkaisun, kun hankit tilaan mitoitetut kaapit ja hyllyt. Pieneen tilaan sopii esimerkiksi pyöreä pesuallas, jossa ei ole ylimääräisiä teräviä kulmia. Pesualtaan on kestettävä arkea ja ajoittain kovaakin kulutusta. Sen pitää olla helposti puhdistettava asianmukaisilla puhdistusaineilla. Pesualtaat on myös kiinnitettävä lujasti, jotta ne ovat turvallisia ja täyttävät kaikki rakentamista koskevat standardit. Seinäsi rakenne vaikuttaa siihen, tarvitsetko kunnon allaskannakkeet vai pärjäätkö pelkällä ruuvikiinnityksellä. Sinun ei tarvitse olla putkiasentaja saadaksesi uuden pesualtaan asianmukaisesti paikoilleen.

Erimuotoiset pesualtaat Byggmaxilta

Me autamme sinua toteuttamaan onnistuneet kylpyhuoneremontit. Pesualtaat ja muut tarvikkeet tilaat meiltä järkevään hintaan. Hanki omat huipputuotteesi jo tänään ja ala remontoida!

filter-white Suodata

8 Tulokset

Järjestä
2 49  €
2 49  €
Hafsen
Valkoinen posliinikulho
99  €
Hafsen
Valkoinen posliinikulho
119  €
Hafsen
Sopii Hafsenin pesuallaskaappiin, valkoista posliinia
219  €
Hafsen
Sopii Hafsenin pesuallaskaappiin, valkoista posliinia
99  €
Hafsen
Sopii Hafsenin pesuallaskaappiin, valkoista posliinia
109  €