Terassiruuvit

Siintääkö haaveissasi riittävän kokoinen terassi kesäisiin rentoutumishetkiin? Rakennat terassin helposti itse hankkimalla kaikki tarvikkeet, kuten terassiruuvit ja muut materiaalit meiltä. Esimerkiksi ruostumattomat yleisruuvit sopivat hyvin ulkokäyttöön.

Unelma muuttuu todeksi, kun vain ryhdyt toimeen

Todella monet rakentavat nykyisin uusia suurempia terasseja pihoilleen. Nykyisin laadukasta oleskelua ulkotiloissa arvostetaankin huomattavasti enemmän kuin aiemmin. Tee sinäkin oma unelmapaikka pihallesi. Sijoita terassi esimerkiksi rakennuksen seinustalle tai rakenna upea, istutuksin kehystetty keidas keskelle pihaa. Terassin rakentamisessa olennaista on huolellinen perustus. Kaiva riittävän syvät montut betonipilareille ja asenna pilarikengät valujen päälle. Kestopuu on materiaalina lyömätön terassia rakentaessa. Käytä kiinnityksessä oikeanlaisia tarvikkeita, jotka kestävät vaihtelevia ja usein ankariakin sääolosuhteita. Byggmaxin ruostumattomat ruuvit ja terassirakentamiseen suunnitellut terassiruuvit ovat tällöin oikea valinta. Ja kun hintakaan ei aiheuta turhaa päänvaivaa, voit rakentaa unelmiesi terassia hyvillä mielin. Tilaa kaikki remontoimiseen tarvitsemasi tarvikkeet Byggmaxin verkkokaupasta. Näin säästyt myös kuljettamisen vaivalta. Saat tilaamasi tuotteet suoraan kotiovellesi!

Kunnollisilla työkaluilla onnistut varmasti

Oman kodin ulkotyöt ovat mukavaa ajanvietettä. Raikkaassa ulkoilmassa työt sujuvat jouhevasti, kun käytössäsi ovat kunnolliset työkalut ja materiaalit. Ulkorakentamisessa tulee aina huomioida sääolosuhteet, joita materiaalien tulee kestää. Esimerkiksi Byggmaxin terassiruuvit on pintakäsitelty ja siten ne sopivat vaativimpiinkin olosuhteisiin. Nauhoitetulla terassiruuvilla voit kiinnittää painekyllästettyä puuta ja jopa ulkopaneelia. Valitse oikean pituinen ruuvi kiinnitettävään materiaaliin nähden. Nyrkkisääntönä on, että ruuvin tulee olla kaksi kertaa niin pitkä kuin kiinnitettävän materiaalin paksuus. Ruuvaa puutavara yhteen nauharuuvinvääntimellä. Jos sellaista ei vielä löydy varastostasi, osta se edullisesti Byggmaxilta. Meiltä saatkin riittävän tehokkaat vääntimet, joilla työ sujuu kuin leikiten. Käytä siis vapaa-aika hyödyksesi ja toteuta unelmasi komeasta terassista. Muistathan myös, että Byggmaxilta löydät kaiken tarvittavan myös terassin sisustamiseen, niin pihakalusteet kuin grillitkin.

Tilaa vankat terassiruuvit Byggmaxilta

Onnistut terassin rakentamisessa varmasti, kun käytät oikeanlaisia työvälineitä ja kiinnitystarvikkeita. Hanki säänkestävät terassiruuvit ja muut materiaalit Byggmaxilta ja pian pääset rentoutumaan itse tekemälläsi terassilla!

filter-white Suodata

19 Tulokset

Järjestä
18 95  €
TFT, ulkokäyttöön, 250kpl
8 95  €
17 95  €
12 95  €
17 95  €
20 95  €
16 95  €
23 95  €
17 95  €
TFT, ulkokäyttöön, 250kpl
9 99  €
Haponkestävä, 250kpl
24 95  €
Haponkestävä, 150kpl
29 95  €
TFT, ulkokäyttöön, 150kpl
11 95  €
Kärnsund
Ruostumaton A4, 200 kpl/pakk.
119  €
Kärnsund
Ruostumaton A4, 200 kpl/pakk.
139  €
69 95  €
Ruostumaton, 250kpl
26 95  €
55 95  €
C4, 4,2x55mm, 500kpl
24  €