Maalinpesu

Puhdistusaineet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kun haluat pitää kiinteistösi kunnossa, on terassit ja rakennusten julkisivut syytä puhdistaa säännöllisesti. Puhdistus kannattaa tehdä myös ennen maalausta, jotta saat aikaan kestävän maalipinnan. Tarvitset lisäksi myös sopivat ohenteet, joiden ansiosta työvälineet puhdistuvat tehokkaasti.

Terassin ja julkisivun puhdistus nostaa talosi arvoa

Valikoimissamme on tarjolla monenlaisia aineita erilaisiin kohteisiin, jotka vaativat puhdistusta. Jos talosi julkisivuun on alkanut kasvaa sammalta, levää tai se on muuten vain nokinen tai likainen, on aika toimia! Desinfioiva helppokäyttöinen pesuaine sopii useimpiin materiaaleihin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Sillä voit puhdistaa sokkelit, kivijalat, aidat tai vaikka puutarhakalusteet. Toinen saman tyyppinen puhdistusaine on tarkoitettu puhdistamaan pinnat ennen uudelleenmaalausta. Sillä saa tehokkaasti irrotettua noen, rasvan ja lian. Nämä puhdistusaineet takaavat varmasti hyvän lopputuloksen. Ympäristö kannattaa kuitenkin suojata, jotta roiskeet eivät vahingoittaisi arkoja materiaaleja. On myös syytä noudattaa käyttöohjeen mukaista annostelua sekä suojata silmät suojalaseilla ja käyttää suojakäsineitä. Maalaaminen on mukavaa, kun pohjatyöt on tehty huolellisesti. Myös maalausurakan jälkeen on hyvä puhdistaa pensselit ja muut työvälineet. Tärpätti hoitaa tämän tehtävän erinomaisesti.

Puhdista tiilikattosi säännöllisesti

Jos talossasi on arvokas tiilikatto, sen puhtaana pitämiseksi kannattaa ilman muuta nähdä vähän vaivaa. Tiilen päälle alkaa vääjäämättä kasvaa ajan mittaan sammalta, jäkälää, levää ja muita organismeja, sillä huokoinen katto kerää paljon tuulen mukana kulkeutuvaa pölyä ja roskaa. Tiilet kannattaakin puhdistaa säännöllisin väliajoin: pesuainetta annostellaan käyttöohjeen mukaan ja suihkutetaan katolle. Aineen annetaan vaikuttaa katolla muutaman päivän ajan ja sen jälkeen se huuhdellaan pois. Huuhtominen voidaan toisaalta jättää tekemättä, sillä tuuli voi myös hoitaa lopun puhdistamisen! Huomioithan kuitenkin, että nämä puhdistusaineet ovat syövyttäviä ja ärsyttäviä, joten niiltä kannattaa suojautua asianmukaisin välinein. Kun mietit, mitkä työkalut sopisivat katon puhdistamiseen, varrellinen tervaharja on luottotuotteesi.

Puhdistusaineet maalaustöihin Byggmaxilta

Valikoimistamme löytyvät erilaiset puhdistusaineet soveltuvat monenlaisiin kohteisiin ja materiaaleihin. Näillä puhdistat katot, seinät, julkisivut ja terassit. Tee se itse - ja onnistu.

filter-white Suodata

11 Tulokset

Järjestä
7 99  €
Midun
Karkealle alustalle
15 95  €
6 99  €
9 99  €
8 99  €
Bostik
500ml
12 95  €
24 95  €
Midun
7 99  €
Tikkurila
Vesiohenteinen yleispuhdistusaine
9 89  €
Midun
19 95  €
Midun
14 95  €