Raudoitus

Raudoitus Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Kun suunnittelet betonista perustusta rakennukseesi, tarvitset luotettavat ja laadukkaat raudoitusverkot ja muut tarvikkeet. Tätä on saatettu pitää rakentamisessa vähän tylsänä vaiheena, mutta hankkimalla asiaankuuluvat välineet selviydyt tästäkin.

Raudoitus on tärkeä osa projektia

Kun olet esivalmistellut rakennuksen pohjan, on aika valaa pohjalaatta. Olet päässyt rakentamisessa siihen vaiheeseen, että on aika laittaa raudoituskorokkeet. Näiden tehtävänä on pitää verkko riittävän korkealla, ettei se jää betonivalun pohjalle. Tällä tavalla verkko jää laatan keskelle, ja se taas mahdollistaa kestävän pohjalaatan perustuksille. Raudoitus lisää betonilaatan lujuutta ja kestävyyttä. Sitä käytetään yleensä vahvistamaan esimerkiksi betoniportaita ja -pilareita. Tämä vaihe kannattaa tehdä huolella. Tässä työvaiheessa voidaan käyttää myös harjateräksiä vahvistamaan valua. Lisäksi ilman sidelankaa ja koukkua on turha tehdä tätä työtä. Kuparisoitua sidelankaa löytyy joko 40 senttimetrin pituisina pätkinä tai sitten 0.2 kilogramman kerässä. Rautaverkot kiinnitetään toisiinsa sidelangan avulla pyörittämällä lankaa kumikahvaisella koukulla.

Kunnon valu takaa kestävän rakennuksen

Tee-se-itse-mies haluaa onnistua siinä, mitä on päättänyt tehdä. Talon rakentaminen on monen mielestä miehen mitta. Jotta onnistuisit tässä projektissa, tulee sinulla olla asiaankuuluvat ruostumattomat työkalut sekä verkot, koukku ja kuparisoitua, hyvin taipuvaa sidelankaa. Jäykällä sidelangalla solmujen tekeminen vie paljon enemmän aikaa kuin hyvin taipuvalla. Käteensopivalla kumipäällysteisellä koukulla saat myöskin vauhtia rautaverkkojen sitomiseen. Nämä ovatkin keskeisimmät välineet raudoitusprojektissa. Raudoitus ei ole mitään välineurheilua, vaan täyttä työtä, joka vaatii onnistuakseen myös kärsivällisyyttä. Kun olet saanut tämän vaiheen valmiiksi, on aika valaa itse betoni. Jos valettava kohde on pieni, voit helposti tehdä valutyön itsekin. Tällöin betonia tarvitaan sen verran vähän, että pärjäät valikoimistamme löytyvällä säkkitavaralla.

Varmista vankka raudoitus Byggmaxin tuotteilla

Raudoitus on rakentamisen perusta ja tämä tulee tehdä huolellisesti, hätiköimättä ja oikomatta. Meiltä löydät kaikki tarvittavat välineet. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

filter-white Suodata

10 Tulokset

Järjestä
6 99  €
5/150mm
8 95  €
12 95  €
7 99  €
22 90  €
Pintos
25/30MM
0 15  €
Pintos
0 15  €
Saatavilla useita kokoja
Alkaen 4 99  €
9 95  €
1100x760x68x68x2,5 mm
6 95  €