Vaatekaapin sisustus

Ratkaise tilapula tyylikkäästi ja hanki vaatekaappi liukuovilla. Alumiinilistat mahdollistavat ovien helpon liikkuvuuden. Jos satut tarvitsemaan lisää hyllytilaa kaappeihin, saat meiltä hyllylevyjä vielä erikseen kahden levyn pakkauksissa.

Liukuovelliset vaatekaapit ovat tyylikkäitä säilytysratkaisuja

Onko vaatteita päässyt kertymään liikaa? Loppuiko vaatekaapeista tila? Älä huoli, vaan hanki tilavat vaatekaapit Byggmaxilta. Löydät valikoimastamme niin perinteiset kuin modernimmatkin yksilöt. Vaatekaappi liukuovilla on tyylikäs säilytysratkaisu, kun haluat saada vaatteet ja petivaatteet piiloon. Tilavuutensa ansiosta kaappeihin voi säilöä myös ylimääräiset peitot ja tyynyt mahdollisten vieraitten varalta. Kaikissa kaapeissa on kaksi hyllytasoa, mutta tarvittaessa voit ostaa lisää hyllytasoja kätevissä kahden tason pakkauksissa. Liukuovellisten kaappien ovet liikkuvat alumiinilistoilla, mikä mahdollistaa ovien helpon liikkuvuuden molempiin suuntiin. Vaatetankojen varaan saat kätevästi henkareille juhlavammat vaatteet säilöön. Kaappien valmistukseen on käytetty 15 millimetriä paksua lastulevyä. Väri vaihtoehtoina meillä on mänty, tammi ja neutraalin valkoinen. Viimeistele siis kotisi tyylillä.

Käytännöllisyyttä pyykkitupaan vaatekaappien muodossa

pyykkitupa voi olla yksi murheen aihe monessakin kodissa. Likapyykin lisäksi puhtaat pyykit pitäisi saada laitettua jonnekin. Byggmax ratkaisee säilytysongelmasi pyykkitupaan soveltuvilla ratkaisuilla. Hanki vaikka umpinaiset, lastulevyistä tehdyt vaatekaapit tilavaan säilytykseen tai monitoimikiskoilla olevat vaatekaappijärjestelmät. Kolmas varteenotettava vaihtoehto on vaatehyllykokonaisuus, jonka voi asentaa London- tai Mix-liukuovikaappeihin. Tuunaamalla vaatekaappisi saat niistä juuri sellaisen hulppean kokonaisuuden kuin tarvitset. Jos tarvitset lisää hyllytilaa, voit hankkia lisähyllyt kahden hyllyn pakkauksissa. Vaikka pyykkituvassa ei välttämättä koko päivää vietetäkään, on mukavaa, kun sielläkin on tyylikkäitä säilytysratkaisuja käden ulottuvilla. Mänty, tammi tai puhdas valkoinen tuovat särmää niin pieneen kuin suureen tilaan. Pyykkämisestäkin tulee nautinnon hetki, kun puitteet ovat kunnossa.

Tyylikkäät ja tilavat vaatekaapit Byggmaxilta

Saat laatua järkevään hintaan, kun hankit vaatekaapit Byggmaxilta. Mittaa tila, jonne aiot kaapin sijoittaa ja tilaa kotiisi sopiva kaappi näppärästi ja nopeasti jo tänään.

filter-white Suodata

22 Tulokset

Järjestä
Millarco
41 21  €
Habo
sähkösinkitty
3 48  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 5 99  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 6 01  €
Habo
Saatavana useita malleja
2 02  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 6 69  €
Habo
sähkösinkitty
4 16  €
Habo
valkoinen
3 15  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 97 94  €
Habo
valkoinen
3 60  €
Millarco
Saatavana useita malleja
Alkaen 27 15  €
Millarco
41 21  €
Millarco
34 18  €
Millarco
Saatavana useita malleja
Alkaen 8 34  €
Millarco
Saatavana useita värejä
Alkaen 38 58  €
Millarco
5 26  €
Millarco
8 34  €
Millarco
4 82  €