Virtakytkimet

Katkaisijat Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Niin sisätiloissa kuin ulkotiloissakin valot pitää saada syttymään ja sammumaan näppärästi. Tarpeen mukaan oikeaan asentoon kääntyvät valokatkaisimet kytkevät valot ja lamput helposti päälle ja pois.

Suunnittele valaistus huolellisesti

Valaisimien ja katkaisijoiden asentaminen on tarkkaa puuhaa. Kun suunnittelee hyvän valaistuksen, niin kyllä kelpaa myös vieraita kutsua tunnelmasta nauttimaan ja antaa parrasvalojen loistaa. Valaistuksella on suuri merkitys tilan esteettisyyteen ja myös turvallisuuteen. Katkaisijat voivat sisältää myös erilaisia himmentimiä, joilla voi helposti säädellä tilan valaistuksen voimakkuutta. Valaistus kannattaa muutenkin suunnitella huolella, jolloin tilaan saadaan oikeanlaista tunnelmaa. Oikeanlainen valaistus myös lisää turvallisuutta suorittaa erilaisia toimintoja. Esimerkiksi keittiössä tulee olla tarpeeksi valoa työskennellä ja ruokailla. Kun kytkimet on sijoitettu sopiviin paikkoihin, kodissa on helppo liikkua. Valojen päälle- ja poiskytkemisen tuleekin olla mahdollisimman helppoa. Kun virtakytkin on sijoitettu esimerkiksi sekä portaiden ylä- että alapäähän, ei valoja jää turhaan päälle energiaa tuhlaamaan.

Pienillä valoilla tärkeät yksityiskohdat korostuvat

Kodin ilmeeseen saa tuotua ajattomuutta ja uusia tuulia pienilläkin täydennyksillä. Uusilla kodinkoneilla tai valaistuksella saa jo paljon aikaan. Koti on yhtäkkiä kuin uusi, kun hienot paketeistaan puretut kodinkoneet on juuri asennettu paikoilleen. Asennat vain uudet lamput vain kattoon ja katkaisijat sopiviin kohtiin, ja johan on vieraillekin ihmettelemistä ja tunne on kuin uudessa talossa. Laadukkaat tarvikkeet ja osat kestävät vuodesta toiseen. Hyvät osat vanhenevat kauniisti ja hallitusti, niin että ehtii hankkimaan uudet tilalle ennen kuin vanhojen aika koittaa. Pienellä hellällä hoivaamisella ja pölyjen pyyhkimisellä liiketunnistimet, himmentimet ja muu kodin elektroniikka saa roimasti lisää elinvuosia. Pintakin pysyy kauniina, kun pöly ja roiskeet eivät pääse pinttymään pahasti kiinni pintaan.

Katkaisijat sähkötöihin edullisesti Byggmaxilta

Tilaa nyt laadukkaat katkaisijat kotiin. Kun ostat meiltä, kukkarokaan ei liiaksi kevene. Järkevään hintaan itse tehtynä projekti onnistuu kuin tuosta vaan. Meidän avullamme suurimmatkin remonttiunelmasi toteutuvat.

Suodata

88 Tulokset

Järjestä
5 99  €
4 49  €
6 95  €
6 95  €
5 95  €
4 95  €
2 49  €
2 49  €
2 95  €
1 95  €
2 95  €
Malmbergs
Musta, pikaliitin
9 09  €
Malmbergs
2 kpl
0 59  €
Malmbergs
Musta
5 29  €
Malmbergs
Valkoinen, 3-60W
24  €
Malmbergs
Valkoinen, upotettu
4 39  €
Malmbergs
Valkoinen, upotettu
4 39  €
Malmbergs
Valkoinen, upotettu
4 09  €
Malmbergs
Valkoinen, upotettu
4 09  €
Malmbergs
Valkoinen, pinta-asennettava
3 99  €
Malmbergs
Valkoinen, pinta-asennettava
4 59  €
Malmbergs
Musta, pikaliitin
9 09  €
Malmbergs
Musta, pikaliitin
11  €
Malmbergs
Musta, pikaliitin
9 79  €