Sauna

Onko mietteissäsi uuden saunan rakentaminen? Tai kenties vanha saunasi kaipaa hieman päivittämistä? Meiltä Byggmaxilta löydät kaiken mahdollisen niin uuden saunan rakentamiseen, kuin vanhan saunasi fiksaamiseen aina edulliseen hintaan. Oli kyseessä sitten sauna kerrostalossa, mökilläsi tai ihan perinteinen pihasauna, olemme varmoja että meiltä löydät aina kaiken tarvittavan niin rakentamiseen kuin remontointiin.

Kaikki saunaan helposti Byggmaxilta

Meillä täällä Suomessa sauna on yksi kodin käytetyimmistä huoneista, ja siksi juuri sen kunnossapito on erinomaisen tärkeää. Mikäli aikeissasi on saunan rakentaminen ihan alusta asti, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meiltä Byggmaxilta saat kaiken tarvittavan aina erinomaiseen hintaan. Saunan rakentaminen kun on sen verran laaja projekti, että on helpompaa, kun kaiken saa kertaheitolla yhdestä ja samasta paikkaa. Löydät mieltä saunan kiukaat ja oli valintasi sitten perinteisempi puukiuas tai sähköllä lämpiävä kiuas, takaamme, että valikoimastamme löydät varmasti oikean vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi!

Piristä saunasi ilmettä helposti ja nopeasti

Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan - jo pienillä muutoksilla piristät jo olemassa olevan saunasi ilmettä helposti ja edullisesti. Esimerkiksi vain vaihtamalla saunan tarvikkeita saat kertaheitolla freesattua saunasi ilmettä nopeasti. Jos haluat vielä suurempia muutoksia, niin miksipä ei ostaa uutta upeaa uima-allasta pihasaunasi seuraksi? Tai vaikkapa rakentaa pihallesi vaja, jossa on mukava viilentyä kuumien löylyjen jälkeen? Vain mielikuvitus on rajanasi kun haluat uudistaa saunaasi niin sisältä kuin ulkoa!

Hyvin suunnittelemalla nautit upeista saunahetkistä vuosien ajan

Saunan remontointiin kannattaa panostaa, sillä se on lähes kaikilla suomalaisilla käytössä viikoittain. Kiuaskivien vaihto on hyvä hoitaa ajoissa ennen niiden murenemista. Näin takaat itsellesi ja läheisillesi makeat löylyt vuoden jokaisena päivänä, kun sauna lämpiää nopeammin ja kiuas pysyy uudenveroisena pidempään. Myös saunan ilmanvaihto on tärkeää suunnitella huolella; näin parannat saunomiskokemusta ja estät vesihöyryn aiheuttamat kosteusvauriot. Onnistunut hormin läpivienti lisää paloturvallisuutta ja estää vaarallisten palokaasujen muodostumista. Turvallisuuden lisäksi kannattaa panosta myös viihtyvyyteen - tilaa nyt tyylikkäiden laudemateriaalien lisäksi vielä mieleisesi laatat ja kaakelit Byggmaxin laajasta valikoimasta. Pian unelmiesi sauna on valmis ja pääset nauttimaan siitä vaikka päivittäin.

Tilaa kaikki saunaan tarvitsemasi edullisesti Byggmaxilta

Oli kyseessä sitten saunan rakentaminen tai remontointi, tai oli sitten saunasi pihasauna, rantasauna tai vaikkapa sauna kerrostalossa, meiltä löydät kaiken tarvittavan aina edullisesti. Tutustu siis nyt Byggmaxin laajaan valikoimaan ja tilaa nyt kaikki tarvittava unelmiesi saunaan.

Suodata

308 Tulokset

Järjestä
Auroom
Finns i flera storlekar
Alkaen 4 869  €
Auroom
Finns i flera storlekar
Alkaen 5 109  €
Auroom
Finns i flera storlekar
Alkaen 4 369  €
Auroom
Finns i flera storlekar
Alkaen 3 539  €
Auroom
Finns i flera utföranden
Alkaen 10 079  €
Auroom
Finns i flera utföranden
Alkaen 13 559  €