Julkisivukoristeet

Saat meiltä ratkaisun siihen, miten saada talonumerot erottumaan edukseen. Vieraat eivät enää eksy väärälle ovelle ja soittele perääsi, kun talonumero on tuotu esiin tyylikkäästi. Tilaa uusi talonumero ja siihen liittyvä valaisin jo tänään.

Komista kotisi julkisivu messingillä

Haluatko piristää kotisi julkisivua? Etsitkö jotain laadukasta ja kestävää, joka erottaisi kotisi muista? Kotisi julkisivu on ensimmäinen, mitä vieraasi näkevät. Helpottaaksesi heidän suunnistustaan oikealle ovelle voit tilata Byggmaxilta laadukkaat ja kestävät irtokirjaimet. Löydät useita kirjainvaihtoehtoja valikoimastamme. Vaihtoehtoina on ruostumatonta harjattua terästä, mustalla viimeisteltyä messinkiä, mattakromilla pintakäsiteltyä messinkiä ja messinkisiä kirjaimia mattaviimeistelyllä. Kaikkien kirjainten mukana tulevat niihin kuuluvat ruuvit, seinätulpat ja 10 millimetrin välikappaleet. Löydät useamman koon, joiden väliltä voit valita itsellesi sopivat kirjaimet. Somistamalla tai päivittämällä oman kotisi julkisivun teet kodistasi uniikin ja mieleenpainuvan. Luokseen kutsuva ja miellyttävä julkisivu ei ole enää vain haave, vaan aitoa todellisuutta. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi ostamalla julkisivun koristeet meiltä.

Ruostumaton teräs joka säähän

Jos vanha aita repsottaa, taitaa olla aika aloittaa kunnostusprojekti. Kenties innostut jopa uusimaan koko aidan? Valo tuo turvallisuuden tunteen pihallesi, jos omistat omakotitalon. Byggmaxilta löydät upeat julkisivun koristeet helposti ja kätevästi. Kaikkiin projekteihin löytyy myös oikeanlaiset kiinnikkeet ja pidikkeet. Vaikka kyseessä olisi suurempi nikkarointiprojekti tai vain julkisivun koristeiden kiinnittäminen, saat sekä naulat että ruuvit Byggmaxista. Oikeiden tarvikkeiden ja työkalujen kanssa kaikenlainen rakentaminen ja somistaminen on miellyttävää puuhaa. Suuresta valikoimastamme pystyt valitsemaan omaan projektiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaali nauloille ja ruuveille, jotka tarvitset ulkokäyttöön. Se soveltuu hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin, sillä se pitää kaiken tukevasti paikoillaan. Pystyt tilaamaan naulat ja ruuvit helposti, nopeasti ja edullisesti osoitteesta Byggmax.fi.

Kestävät ja tyylikkäät julkisivun koristeet Byggmaxilta

Julkisivun koristeet helposti Byggmaxilta. Vaikka hintamme ovatkin halvat, emme tingi laadusta. Hyvä laatu tuotteissamme takaa sen, että onnistut kaikissa projekteissa, joihin ryhdyt. Byggmaxin avulla voit toteuttaa kaikki rakennusunelmasi.

filter-white Suodata

20 Tulokset

Järjestä
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 5 39  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Pisla
11 49  €
Beslagsboden
18 63  €
Bellissa
Saatavana useita malleja
Alkaen 1 417 17  €
Bellissa
Saatavana useita malleja
Alkaen 1 467 46  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 10 43  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 6 59  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 6 59  €
Habo
Saatavana useita malleja
Alkaen 9 53  €