Sadevsijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät löydät kätevästi sekä edulliseen hintaan Byggmaxilta. Laajasta valikoimastamme löydät rännit ja kourut sekä kaiken muun tarvittavan kotisi sadevesijärjestelmiin aina edulliseen hintaan.

Rännit ja kourut sateen varalle

Laadukas ja asianmukaisesti asennettu sadevesijärjestelmä suojaa talon rakenteita sadevedeltä. Rännit ja kourut ohjaavat veden sille tarkoitettuja kanavia pitkin riittävän kauas talon seinistä sekä muista rakenteista. On tärkeä huolehtia myös siitä, että sadevesikourut puhdistetaan säännöllisesti niihin pudonneista puunlehdistä ja neulasista. Tällä tavalla saat helposti estettyä talon homevaurioita, sillä räystäs- ja seinärakenteet pysyvät kuivina. Kaikista kourumateriaaleista kestävin on alumiini. Rakennusmääräysten mukaisesti asennetut sadevesikourut joutuvat koville lumisina talvina, jolloin katolla oleva painava lumi painaa niitä alaspäin. Tämän pulman voit ratkaista helposti asentamalla koko lappeen osuudelle ulottuvat lumiesteet. Rännien kannakkeet kannattaa myös tarkistaa puhdistuksen yhteydessä. Ränni, kourut sekä muut sadevesijärjestelmät on helppo asentaa itse, kunhan seuraa tarkasti niiden mukana olevia ohjeita.

Rännit ja kourut suojaavat talosi kosteudelta

Rakennusvaiheessa talo pitää aina suojata huolellisesti kosteudelta sekä sisä- että ulkopuolelta. Miten tämä suojaus sitten tehdään? Kunnon salaojitus ja vesieristys suojaavat taloasi kosteudelta ja siitä aiheutuvilta homevaurioilta. Salaojilla pyritään estämään kosteuden nousemista talon perustuksiin. Patolevy puolestaan poistaa kosteutta perustuksista. Salaojituksella saadaan minimoitua myös talon routavauriot. Kestävät ja korkeatasoiset rännit ohjaavat sadeveden sitä varten oleviin sadevesikaivoihin. Tällä tavalla vesi ei jää lammikoiksi talon seinustalle tai tulvi kellariin. Myös talon sisätilat on tärkeää suojata kosteusvaurioilta ja tähän sopiikin erinomaisesti vettä kestävät rakennuslevyt. On myös hyvä muistaa, että remontoidessasi märkätiloja, vesieristysainetta tulee levittää paksulti seiniin ja lattioihin tulevien laattojen alle. Huolellisilla vesieristyksillä rakennetaan kestäviä ja pitkäikäisiä taloja. Kaikki tarvikkeet talosi suojaamiseksi vedeltä löydät helposti ja nopeasti valikoimastamme.

Byggmaxilta löydät rännit ja kourut helposti ja edullisesti

Hanki kestävät rännit sekä kourut Byggmaxilta - meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan! Osta tarvitsemasi tuotteet meiltä ja toteuta unelmasi jo tänään - me autamme sinua onnistumaan!

filter-white Suodata

24 Tulokset

Järjestä
689 01  €
419  €
889 01  €
1 49  €
4m, 125mm, musta
Alkaen 27 79  €
1 99  €
9 99  €
Mr Flowout
Saatavana useita värejä
Alkaen 24 95  €
Mr Flowout
Saatavana useita värejä
Alkaen 24 95  €
Mr Flowout
Saatavana useita värejä
Alkaen 9 95  €
Juliana
99  €
Juliana
69  €
Mr Flowout
Saatavana useita värejä
Alkaen 24 95  €