Viljely

Mitä tarvitaan oikeaoppiseen puutarhanhoitoon? Siihen tarvitaan oikeat mullat, lannoitteet ja tarvikkeet sekä halu onnistua. Maukkaiden vihannesten viljely sujuukin mainiosti omassa kotipuutarhassa. Byggmaxilta löydät kaiken tarvitsemasi.

Puutarhanhoito on terapeuttista

Kasvit tarvitsevat kasvaakseen oikeat kasvuolosuhteet ja juuri oikeanlaisia lannoitteita. Puutarhanhoito on monelle rakas ja terapeuttinen harrastus, jota ilman he eivät voisi kuvitellakaan elävänsä. Monelle kotipuutarhurille oman juurikasmaan vihannekset maistuvat parhailta. Niitä on mukava viedä myös tuliaisiksi kylään mentäessä. Puutarhanhoidosta pitää olla hieman perillä, jotta oman maan sadosta tulisi mahdollisimman hyvä. Parasta omalla maalla viljelyssä on myös se, että tietää, mistä vihannekset tulevat. Silloin ei tarvitse pelätä lisäaineita ja saa käyttää vain haluamiaan lannoitteita. Byggmaxin turvalliset lannoitteet edistävät juuresten ja omenapuiden kasvua luonnollisella tavalla. Sadon laatukin paranee ja marjoja riittää hilloihin, mehuihin ja mehukeittoihin. Hanki sinäkin puutarhanhoitotuotteesi meiltä ja puutarhasi kukoistaa.

Puutarhanhoito on helppoa ja mukavaa

Keväällä puutarhassa alkaa tapahtua. Puihin ja pensaisiin ilmestyvät lehdet ja kukkapenkkeihin istutetut kasvit puhkeavat kukkaan. Kevät on puutarhassa kohentamisen, kylvämisen ja uudistamisen aikaa. Kukkapenkkejä uusittaessa on myös hyvä huolehtia, että juurimatot ja suodatinkankaat ovat vielä tarpeeksi hyvässä kunnossa talven jäljiltä. Puutarhanhoito tuntuu mukavalta, kun hankkii siihen tarvittavat välineet ajoissa. Tarvikkeiden hankkiminen ei ole ollenkaan hankalaa, koska ne voi tilata Byggmaxilta. Sitten onkin aika ruveta hommiin. Kasvitkin on helppo uudistaa, sillä voit tilata myös ne meiltä. Kätevät rakentajat tekevät itse kauniit kukkalaatikot, joihin on hyvä istuttaa erilaisia kokonaisuuksia. Uutta kuohkeaa multaa on mukava laittaa kukkien juurelle, ja voihan sinne halutessaan sujauttaa muutaman kastemadonkin.

Puutarhanhoito käy kuin leikki, kun tilaat kaiken tarvitsemasi Byggmaxilta

Puutarhanhoito sujuu mukavasti, kun käsillä on kaikki puutarhassa tarvitsemasi. Tilaat ne helposti ja edullisesti Byggmaxilta. Älä enää aikaile, vaan tee tilaus jo tänään.

filter-white Suodata

141 Tulokset

Järjestä
5 95  €
16 95  €
6 95  €
Kekkilä
Laadukas peruskate, männynkuorta
6 95  €
Kekkilä
Kaikkiin kylvöihin tarkoitettu erikoismulta
7 95  €
Kekkilä
Ilmava ja kevyt erikoismulta kesäkukille
7 95  €
Berglund
159  €
Kekkilä
Kotipuutarhan perusmulta, valmiiksi lannoitettu ja kalkittu
2 95  €
Kekkilä
Tarkoitettu maan perus- ja ylläpitokalkitukseen
10 95  €
219  €
189  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 7 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Jabo
Saatavana useita värejä
Kekkilä
Pitää kompostin ilmavana ja huussin hajuttomana
9 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Jabo
Saatavana useita värejä
Biolan
18 95  €
Biolan
11 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 5 95  €
Silverline
3 95  €
50 litraa, pitää kompostin ravinnetasapainon kunnossa
16  €
Kekkilä
Monivaikutteinen yleislannoite
17 95  €
Tehostaa kompostin tuuletusta
15  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Jabo
169  €
Jabo
23 95  €
2 29  €
Jabo
289  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 79 95  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Alkaen 59 95  €
Hortus
Saatavana useita kokoja
40 92  €
Hortus
96 cm, 1.37 kg
43 39  €
Hortus
199 cm, 13.8 kg
128 56  €