Kipsilevyruuvit

Kipsilevyruuvi kiinnittää kipsilevyt sekä puuhun että teräkseen tukevasti. Osa ruuveista soveltuu jatkuvan kulutuksen kohteena oleville kipsilevyille ja osa taas soveltuu sisätilojen verhoiluun. Tutustu valikoimaamme, josta löydät varmasti tarvitsemasi.

Kipsiruuvit teräs- ja puukoolauksiin Byggmaxilta

Kun kunnostat talon julkisivua tai rakennat seinää, koolaus tulee vastaan jossain vaiheessa. Koolauksen teet kiinnittämällä puulaudoituksen tasavälein - esimerkiksi yleisesti käytetään 600 millimetrin väliä. Koolauksen voi tehdä muullakin materiaalilla kuin puulaudoilla. Muita sopivia materiaaleja on muun muassa teräsprofiili, jota käytetään yleensä teräksisten julkisivukasettien alla. Koolausta ei ole tarkoitettu kannattamaan rungon osia, vaan se toimii pintarakenteen alustana. Sen avulla lisätään rakenteiden vahvuutta sekä lisätään ilmarakoja ja tilaa johdotuksia varten. Koolauksen avulla voit myös suoristaa tai tasoittaa vinoja ja epätasaisia pohjia peruskorjauksen yhteydessä. Kipsiruuvit sopivat sekä puu- että teräskoolauksiin. Kipsiruuveja on erilaisia, ja näin ollen ne sopivat moniin remontti- ja rakennusprojekteihin. Osa ruuveista sopii lattialle tarkoitetuille, kovemmasta materiaalista valmistetuille kipsilevyille, ja osa taas soveltuu paremmin seiniin tai kattoihin tarkoitettuihin kipsilevyihin.

Laadukkaat ja kestävät kipsilevyt sisätilojen verhoiluihin

Onko remonttisi loppuvaiheessa ja tiedossa on huoneiden viimeistely? Tyypillisiä pintaremontoinnin kohteita ovat seinät, katot, pilarit ja erilaiset palkit. Kipsilevyjen avulla tilan palo-, ääni- ja muut rakennustekniset ominaisuudet parantuvat. Kodista tulee turvallisempi, mutta samalla siisti. Kosteisiin olosuhteisiin kipsilevyt eivät kuitenkaan sovellu, ja ilmankosteuden tulee olla alle 80 %. Jos joudut pitämään remontoinnissa taukoa, säilytä kipsilevyjä kuivassa ja mielellään sisätiloissa. Myös ulkotiloissa säilytys onnistuu, jos levyt on suljettu tiiviiseen ja muovitettuun pakettiin. Kovalla alustalla ja peitteiden alla niitä voi säilyttää enintään kaksi päivää, jonka jälkeen ne tulisi siirtää muualle tai ottaa jo käyttöön. Kun kiinnität levyt seiniin ja kattoon tai peität niillä pilareita ja palkkeja, käytä kiinnityksessä kipsiruuveja. Kipsiruuvit sopivat hyvin teräs- tai puurunkoisiin kohteisiin.

Kipsiruuvit tukevaan kiinnitykseen Byggmaxilta

Tarvitsetko tukevat ruuvit kipsilevyjen kiinnittämiseen? Löydät laadukkaat kipsiruuvit järkevään hintaan Byggmaxilta. Tule ja tutustu valikoimaamme ja löydät tarvitsemasi ruuvit juuri omaan projektiisi. Jos tarvitset apua, autamme mielellämme.

filter-white Suodata

5 Tulokset

Järjestä
8 95  €
10 95  €
17 95  €
30, 41, 51 mm
14 95  €
Saatavana useita kokoja
0 79  €