Lattiat

Lattiat Byggmaxilta - nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Lattiat ovat tärkeä osa kotia ja sen sisustusta ja siksi juuri niihin kannattaakin kiinnittää huomiota. Jo pelkästään lattiamateriaalien sekä -sävyjen avulla saat nopeasti suuren eron kotisi sisustukseen, joten osta lattiat nyt Byggmaxilta ja saat uudistettua kotisi ilmeen kertaheitolla!

 

Koko kodin lattiat kuntoon Byggmaxin avulla

Onko lattiaremontti ajankohtainen? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä meiltä löydät kaiken tarvittavan. Etsitpä sitten viileän tyylikästä laattaa tai kotoisaa, lämpimän sävyistä laminaattia, meiltä löydät lattiamateriaalit projektiin kuin projektiin. Lattiat ovat lähellä sydäntämme, joten on tärkeää että sinäkin löydät unelmiesi ratkaisun. Mitä siis vielä odotat? Osta lattiat nyt Byggmaxilta ja uudistat kotisi ilmeen helposti kertaheitolla. Meiltä löydät taatusti mieleiset lattiamateriaalit, joilla laitat helposti kotisi uuteen uskoon!

 

Laadukkaat lattiat kestävät vuosikausia

Remontoidessa kannattaa olla huolellinen ja suosia laadukkaita materiaaleja. Etenkin tietyt lattiamateriaalit ovat erityisen helppoja asentaa. Esimerkiksi laminaattilattiaa asentaessa hankalin työvaihe on reunapalojen leikkaaminen sopiviksi, mutta sekin onnistuu kätevästi laminaattileikkurilla. Mikäli haaveenasi taas on asentaa upea laattalattia, on hyvä huomioida, että tarvikkeita tarvitsee hieman enemmän. Osta lattiat nyt Byggmaxilta, niin saat samalla myös muut remonttitarvikkeet helposti ja nopeasti projektiisi!

 

Kauniit lattiat nostavat kotisi arvoa

Lattioilla on merkitystä, kun puhutaan kodikkuudesta ja myyntitilanteessa myös kodin arvosta. Lattiat ovat todella näkyvä osa kotia, joten niihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Onko sinulla kodissasi puulattia, joka on päässyt jo huonoon kuntoon? Puulattian hionta voi tulla maksamaan suuriakin summia, joten koko lattian vaihtaminen kerralla saattaa olla tapauksesta riippuen jopa kannattavampaa. Osta lattiat Byggmaxilta, niin saat helposti myös työkalut ja työvaatteet sekä kaiken muun mahdollisen remonttiasi varten kerralla. Lattiamateriaalien valikoimamme on todella suuri, ja lupaamme, että meiltä löydät unelmiesi lattiat - tilaan kuin tilaan. Kun lattia on asennettu, on hyvä muistaa, että lattialistoilla saat vielä viimeisen silauksen remontillesi. Saat niin itse listat kuin kaiken asennukseen tarvittavan meiltä edullisesti. Avullamme uusit lattiat alta aikayksikön!

 

Osta lattia Byggmaxilta aina edulliseen hintaan

Byggmax on sinun valintasi silloin, kun edullinen hintataso yhdistettynä laatuun on se, mitä etsit. Verkkokaupastamme löydät upeat lattiamateriaalit ja saat kotiisi aivan uudenlaisen ilmeen. Pienetkin asiat voivat muuttaa paljon ja siksi lattioihin kannattaakin kiinnittää huomiota. Osta lattiat sekä kaikki tarvitsemasi tuotteet edullisesti suoraan verkkokaupastamme!

  1. Terassilaatta 80x80 cm
    Kyllästetty
    Terassilaatta 80x80 cm
    Hinta alkaen
    11 95 /kpl