Kodinkoneet

Kodissa käytetään paljon kodinkoneita. Niitä löytyy varsinkin keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta. Byggmaxilta saat niin keittiökoneet kuin suuremmatkin kodinkoneet, edulliseen hintaan tietenkin. Tutustu siis valikoimaan jo tänään!

Byggmaxilta saat kodinkoneet joka kotiin

Käytämme monia kodinkoneita arjessa joka päivä. Otetaanpa esimerkiksi kahvinkeittimet: käytämme niitä päivittäin useammankin kerran. Kahvinkeitin napsautetaan päälle ensimmäisenä aamulla ja illalla usein keitetään vielä iltakahvit. Se on kodinkone, joka on tärkeä osa suomalaisuutta. Sen lisäksi ahkerassa käytössä ovat yleensä pyykkikone, astianpesukone ja muut keittiön pienet laitteet, kuten leivänpaahtimet ja sähkövatkaimet. Koneet kestävät useita vuosia. Kuitenkin joskus tulee aika, kun vanhat ja hyvin palvelleet kodinkoneet tulee vaihtaa. Kun olet uusimassa kotisi kodinkoneita, kannattaa tutustua Byggmaxin valikoimaan. Meiltä saat kaikki laadukkaat laitteet aina keittiöstä kodinhoitohuoneeseen. Hintatasomme on edullinen ja tuotteet ovat todella kestäviä. Älä siis enää aikaile, vaan tilaa omasi jo tänään!

Kodinkoneet ja asennustarvikkeet edullisesti netistä

Byggmax ei ole pelkästään rakennustarvikkeisiin erikoistunut kauppa, vaan meiltä saat laadukkaat kodinkoneet niin uusiin kohteisiin kuin vanhojen tilalle. Jos olet rakentamassa uutta kotia tai vapaa-ajan asuntoa, tarvitset kodinkoneiden asennukseen niin sähkökaapelit kuin eri näköiset liittimetkin. Löydät siis niin mökille kuin omaan kotiinkin arkea helpottamaan ja mukavuutta luomaan erilaiset laitteet laajasta kodinkonevalikoimasta. Jos olet uudistamassa kotiasi ja heität vanhoja kodinkoneita pois, saat kaiken tilalle tarvittavan Byggmaxista. Voit uusia vaikka kaikki kodinkoneesi kerralla. Silloin ne kestävät taas useita vuosia ja ovat takuulla viimeisintä mallia. Erilaiset laitteet kannattaa uusia säännöllisin väliajoin myös siksi, että niiden energialuokat paranevat koko ajan. Näin säästät helposti sähköä.

Laadukkaat kodinkoneet Byggmaxilta

Hanki laadukkaat kodinkoneet kotiisi Byggmaxilta. Meiltä saat kaiken aina kahvinkeittimistä alkaen. Tutustu valikoimaan ja tee tilauksesi jo heti tänään. Tervetuloa!

filter-white Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Tammi, Lakkattu, 1000x55x20 mm
19 95  €
Stala
Ruostumaton teräs
45 90  €
Stala
Muovia
11 50  €
Pisla
44 95  €
Decosteel
139  €
Decosteel
109  €
Nordic-Tech
Ø34xx70 mm
49 95  €
Grillsymbol
Tuulelta suojattu, ulkotilat
349  €
Grillsymbol
289  €
Grillsymbol
Tuulelta suojattu, ulkotilat
679  €
Grillsymbol
Tuulelta suojattu, ulkotilat
419  €
Grillsymbol
Tuulelta suojattu, ulkotilat
165  €
Decosteel
TISKIAINEPUMPPU RUOSTUMATON DECOSTEEL
109  €