Maalarinteipit ja rajausteipit

Kun pensseli ja maalipurkki on hankittu edullisesti meiltä, tarvitaan vielä maalarinteippi. Maalattavan alueen rajat kannattaa rajata huolella, jotta maalipinnasta tulee siisti. Näin onnistut varmasti.

Maalarinteipistä on moneksi

Maalarinteippiä tarvitaan monenlaiseen muuhunkin toimintaan kuin vain maalaukseen. Kiinnitä sillä esimerkiksi paksu ja tukeva suojapaperi lattiaan, jolloin remontointi on huolettomampaa. Työmaalla lika kantautuu helposti sisälle ja rapatessa roiskuu. Siksi pinnat on hyvä suojata hyvin ennen remontoinnin alkamista. Remontin jälkeen on mukava ottaa suojat irti ja teipit pois, kun maalipinnat ovat kuivuneet ja pöly laskeutunut. Maalarinteipit kuuluvat muutenkin joka kodin yleistarvikkeisiin. Niitä voi käyttää askartelussa, ja ne sopivat hyvin monenlaisille pinnoille. Ne myös irtoavat alustaltaan hyvin ja kestävät hyvin sekä sisä- että ulkotiloissa. Käytä maalarinteippiä esimerkiksi kevyiden tarvikkeiden pakkaamiseen. Jos käytät maalarinteippiä maalauksessa, kannattaa teippi irroittaa heti kun maalipinta on kuiva.

Omin käsin parempiin tuloksiin


Työ tekijäänsä kiittää - sananparsi sopii erinomaisen hyvin, kun kyse on remontoinnista. Kun valitset itse kaikki materiaalit ja tarvikkeet, esimerkiksi työmaalle peitteet, köydet ja teräslangat, voit olla varma, että työmaalla on kaikki tarvittava ja projekti etenee. Välineitä kannattaa hankkia aina riittävästi. Varmista esimerkiksi, etteivät maalarinteipit tai ruuvit lopu ennen aikojaan. Maalarinteippiä tarvitset varmasti muuhunkin, jos sitä sattuu jäämään remontistasi yli. Työmaalla laatu usein korvaa määrän ja takaa kustannusten pysymisen kurissa. Voi nimittäin tulla kalliiksi säästää tärkeimmissä materiaaleissa. Työmaalle saattaa tulla vaikka kunnon myrsky ja puhuri. Nekään eivät haittaa, kun puitteet peitetty asianmukaisesti ja tavarat köytetty kunnolla. Hätä ei siis ole minkään näköinen, kun panostat laatuun.

Maalarinteipit vaativalle nikkarille Byggmaxilta

Meiltä saat pitävät maalarinteipit järkevään hintaan! Kun laitat itse rajalinjat ja suojat kuntoon, voit olla varma, että vaikeakin projekti etenee varmuudella.

filter-white Suodata

7 Tulokset

Järjestä
Millarco
Saatavana useita leveyksiä
Alkaen 2 63  €
Millarco
10 46  €
Millarco
2 72  €
Millarco
7 90  €
Etab
4 45  €
Etab
3 95  €