Aitaverkot

Etsitkö aitaverkkoa puutarhaan tai terassille? Ehkä sinulla on hedelmäpuita ja pensaita, jotka tarvitsevat suojaa nälkäisiltä linnuilta ja peuroilta. Tai kanoja, jotka tarvitsevat kodin. Meiltä löydät muun muassa aitaverkkoja ja verkkoaitoja eri kokoisina ja värisinä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Meiltä löytyy useita erityyppisiä aitaverkkoja, esimerkiksi huvilan tontin rajan merkkaamiseen, koira-aidat jos olet aikeissa rakentaa koiratarhaa, riista-aidat pitämään villieläimet poissa tieltä ja perinteisen verkkoaidan rullassa. Tietysti meiltä löytyy myös erivärisiä aitoja, jotta voit vapaasti valita projektiisi parhaiten sopivan.

Kuinka paljon aitaverkkoa tarvitsen?

Se, kuinka paljon verkkoa aitaan tarvitaan, riippuu hyvin paljon sen mukaan, kuinka suuren alueen haluat verkkottaa tai laittaa aidan ympärille.

Kuinka aita rakennetaan?

Aidat ostetaan yleensä rullalla, ja siksi on hyvä mitata alue, jonka ympärille aita on tarkoitus laittaa, jotta aitaverkkoa ostetaan riittävästi. Lisäksi tarvitset aitatolpat, joihin voit kiinnittää verkon. Asenna tolpat maahan ja naulaa sitten aitaverkko joka puolelta. Meiltä löydät myös kaikki tarvikkeet projektiisi, kuten työkalut, työvaatteet, naulat ja ruuvit kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Valikoimastamme löydät myös portit, jotka viimeistelevät aitasi.

Suodata

44 Tulokset

Järjestä
Hortus
33 68  €
Hortus
107 84  €
Hortus
137 66  €
Hortus
46 28  €
Hortus
17 31  €
Hortus
29 83  €
Hortus
37 61  €