Tikkaat ja rakennustelineet

Rakennustelineet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Yltääksesi korkealle tarvitset turvalliset ja tukevat tikkaat. Rännien kiinnittäminen tai kattojen uusiminen ei voisi olla helpompaa. Valikoimastamme löytyy niin taso-, talous- kuin jatkotikkaatkin, jotta työntekosi helpottuisi.

Laadukkaiden tikkaiden avulla pääset korkeuksiin turvallisesti

Kattolistojen tai rännien kiinnittämiseen tarvitaan tukevat mutta kestävät tikkaat ja telineet. Jatkotikkaat ovat ystäväsi, kun tarvitset lisää pituutta. Tikkaiden molemmat osat on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä, materiaalista. Tikkaiden osat voidaan erottaa toisistaan, jolloin ne voidaan varastoida vaikkapa autotalliin seinustalle. Kaikkiin projekteihin tikkaat eivät välttämättä ole paras ratkaisu. Jos kaipaat enemmän liikkumavaraa korkeuksissa, kannattaa pohtia rakennustelineiden hankintaa. Laadukkaat ja tukevat rakennustelineet luovat turvallisen työympäristön, vaikka kyseessä olisi yksinkertainen maalausprojekti tai vaikka katon asennus terassille. Rakennustelineitä voidaan myös käyttää sisätiloissa, missä niitä on helppo liikuttaa paikasta toiseen pyörien avulla. Tutustu siis valikoimaamme ja hanki omien tarpeidesi mukaiset tikkaat tai telineet verkkokaupastamme jo tänään.

Laadukkaat telineet auttavat monissa remonteissa

Laadukkaat, tukevat ja turvalliset rakennustelineet helpottavat esimerkiksi kattoremonttia. Byggmaxilta löydät erilaiset telineet, joita voit laajentaa tarpeittesi mukaan. Ota kuitenkin huomioon telineitä laajentaessasi, että pakkaukset pitää ostaa ja liittää toisiinsa tietyssä järjestyksessä. Et myöskään voi jättää ainuttakaan pakkausta väliin, koska se voi aiheuttaa vaaratilanteita. Voit myös hankkia kaidepakkauksen rakennustelineisiisi maksimoidaksesi omasi ja muiden turvallisuuden. Jos olet suunnittelemassa vaikkapa kattoremonttia tai katon asennusta, sinun kannattaa tutustua telinevalikoimaamme. Meiltä löydät myös katot, joilla voit uusia talosi ulkonäköä. Esimerkiksi peltikattoa löytyy monessa eri muodossa, kuten aaltopeltinä, kattotiiltä jäljittelevänä ja tasaisena peltinä. Peltikatot ovat myös hyvin helppoja asentaa paikoilleen ja ne soveltuvat kattoihin, joiden kaltevuus on alle 22 astetta.

Luotettavat rakennustelineet nopeasti Byggmaxilta

Luotettavat, laadukkaat ja turvalliset rakennustelineet saat Byggmaxilta. Hanki korkeuksissa tapahtuviin projekteihisi turvalliset telineet meiltä. Työskentelysi on uudella tasolla ja täysin turvattu. Meidän kanssamme onnistut kaikissa projekteissasi.

filter-white Suodata

15 Tulokset

Järjestä
Habo
Työkaluteline 176 mm galv
0 99  €
KWB
21 95  €
JanLa
20 95  €
JanLa
49 95  €
JanLa
45 95  €
JanLa
43 95  €
JanLa
139  €
JanLa
89 95  €
JanLa
179  €
JanLa
179  €
Telesteps
3m, Helppo pituuden säätö
186  €
99  €
59 99  €
Millarco
Alumiiniseos, jolla on korkea korroosionkestävyys (6063), 150kg
122 93  €