Kaapimet

Kaapimet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Teräsharja soveltuu hyvin jo irtoamassa olevan maalin poistoon. Harjan harjakset ovat valmistettu öljyssä karaistusta teräslangasta, ja kädensija taas on puuta. Laadukkaat teräsharjat löydät laajasta valikoimastamme edullisia tuotteitamme.

Välineet maalinpoistoon kaikilta pinnoilta

Oletko suunnittelemassa maalinpoistoa? Kannattaa ottaa huomioon, millaisesta pinnasta on kyse, jolta maalia ollaan poistamasssa. Maalinpoisto onnistuu monella eri tapaa. Voit käyttää apuna kuumailmapuhallinta, kaavinta tai sikliä. Jos kuumailmapuhallin ei toimi, kannattaa kokeilla muita vaihtoehtoja, kuten erilaisia maalinpoistoaineita. Kaapimet sopivat hyvin maalinpoistoon esimerkiksi puisilta pinnoilta. Peltipinnalta voi kokeilla ohentamattomana "Kodin Putkimiestä" tai muuta ainetta, joka sisältää natriumhydroksidia. Maalin tulee kupruilla, ennen kuin sen voi näppärästi poistaa lastalla pinnalta. Vesiohenteiset maalinpoistotuotteet soveltuvat niin sisälle kuin uloskin. Vesiohenteista ainetta voi pienille pinnoille levittää ruiskulla tai vaikka telalla tai siveltimellä. Pehmentynyt maalikalvo taas irtoaa kätevästi teräslastalla tai painepesulla. Ennen kuin aloitat työstämisen tutustu tarkasti käyttöohjeisiin tai kysy meiltä apua.

Laadukkaat ja upeat tapetit Byggmaxilta

Työstettävien pintojen koko kannattaa myös ottaa maalinpoistossa huomioon. Kaapimet eivät välttämättä sovi suurille pinnoille, kuten seinille, jos tarkoituksena on poistaa maalia. Niitä voi toki käyttää maalinpoistoon ahtaammista paikoista, kuten nurkista tai seinäkoristeiden ympäriltä. Poistettuasi maalin alueelta voitkin alkaa suunnittelemaan seinien sisustamista uudelleen. Maalinpoistoon soveltuvien tuotteiden lisäksi Byggmaxin valikoimasta löytyykin suuri määrä laadukkaita tapetteja, joilla voi peittää paljaaksi työstetyt seinät. Valikoimassa on niin kuitu-, paperi- kuin vinyylitapetit, joista voit valita itsellesi mieleiset. tapetti tulee kiinnittää seinään liisterillä, joka on tarkoitettu seinään valitsemallesi tapettityypille. Esimerkiksi kuitutapettiin soveltuu erilainen liima kuin paperitapetille. Non-woven tapeteissa liisteri voidaan levittää suoraan tapetille, jolloin kiinnittäminen on helpompaa.

Kaapimet maalinpoistoon Byggmaxilta

Laadukkaat kaapimet ja muut maalinpoistoon tarkoitetut tuotteet saat kätevästi Byggmaxilta. Enää ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi, kun hankkii laadukkaita tuotteita. Meidän kanssamme onnistut aina jokaisessa rakennus- ja remonttiprojektissa.

filter-white Suodata

9 Tulokset

Järjestä
Boxer
16 61  €
Boxer
11 34  €
41  €
20 50  €
39  €
56 50  €
19  €