Lauteet

Saunan lauteet Byggmaxilta helposti ja edullisesti. Mikäli suunnittelet saunan rakentamista tai vain remonttia saunaasi, löydät valikoimastamme erilaiset saunan lauteet sekä saunapaneelit helposti ja edullisesti.

Laadukkaat saunan lauteet kestävät käyttöä

Byggmaxilta löydät laadukkaat saunan lauteet ja saunapaneelit, joilla saat rakennettua kotiisi haluamasi saunan tai viimeisteltyä aloittamasi saunaremontin. Ennen kuin aloitat työskentelyn tarkista, että sauna on eristetty kunnolla. Saumat tulee myös teipata tiiviistä alumiiniteipillä. Kiinnittäessäsi saunapaneelit, yritä jättää minimissään 20 mm tuuletusrako paneelien alle. Saat sen kiinnittämällä esimerkiksi rimoja runkotolppiin eli koolaamalla. Mikäli olet kiinnittämässä paneelit pystysuoraan, lisää vielä toinen koolausrivi vaakaan tuulettamista varten. Kun koolaus on valmis, tarkista, että alumiinipaperi on ehjä ja tarvittaessa alumiiniteipillä. Jokainen saunapaneeli kannattaa sahata lopulliseen kokoon verhoiltavien alueiden koon mukaan. Jos paneloit myös katon, aloita silloin katosta. Muutoin aloita seinäpanelointi alhaalta ylös. Ensimmäinen paneeli kiinnitetään lattian pintamateriaaliin vasta ylösnoston jälkeen.

Oikein hoitamalla saunan lauteet kestävät hyvänä vuosia

Kun olet saanut saunan lauteet paikoilleen, kannattaa suojata lauteet ja saunapaneelit laudesuojalla. Silloin lauteet hylkivät sekä likaa että kosteutta. Tarkista, että pinta on kuiva ja ilman lämpötila on vähintään viisi astetta. Ilmankosteuden on hyvä olla alle 80 prosenttia. Pese pinnat käsiteltävät pinnat ja anna kuivua. Levitä sitten laudesuojaa siveltimellä tai puhtaalla kankaalla ja anna sen imeytyä. Mikäli pinta on erityisen huokoinen, on hyvä toistaa käsittely. Kuivaa sen jälkeen saunan lauteet, jotta ylimääräinen öljy ei jää pinnoille pyörimään. Kun sauna on käsitelty, on hyvä myös miettiä suihkutilojen käytännöllisyyttä ja viihtyvyyttä. Byggmaxilta löydätkin kaikkiin tarpeisiisi soveltuvat suihkut ja suihkupäät. Tarvitset sitten kattosuihkua, 5-toimintoista käsisuihkua tai ihan vain verhotankoja suihkutilojen viimeistelyä varten, löydät kaikki nämä tuotteet laajasta valikoimastamme. Tilaa omasi jo tänään ja tee saunastasi oikea spa-elämys.

Hanki laadukkaat saunan lauteet Byggmaxilta

Laadukkaat saunan lauteet löydät Byggmaxilta, jotta projektisi onnistuisi kertaheitolla! Mitä ikinä suunnitteletkin, hanki kaikki tarvikkeesi meiltä aina järkevään hintaan, helposti sekä nopeasti.

filter-white Suodata

6 Tulokset

Järjestä
SHP, Kuusi
3 49  € /m
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
12 95  € /m
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 12 95  € /m
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 8 45  € /m
Kärnsund
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 7 95  € /m