Sisäviemärit

Sisätilojen viemäröinti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Komea kylpyhuone tuo arkeesi ripauksen luksusta. Kiiltävät kaakelit ja erilaiset hygieniaa lisäävät laitteet, kuten suihkuhana ja hyvä viemäröinti, pitävät koko talon tilat puhtaina.

Laadukkaat putket ja työkalut märkätiloihin

Kun talo nousee ja ihmiset pakkaavat jo innoissaan tavaroita päästäkseen kohta muuttamaan, rakennusprojektissa varmistetaan, että kodin putkisto on laadukkaasti tehty. Ilman hyviä tarvikkeita sisätilojen viemäröinti on suuri riski kodin kosteusturvallisuudelle, mutta laadukkaalla putkistolla talo kestää pidempään ja arki sujuu mukavammin. Keittiössä ja kylpyhuoneessa voi toimia huolettomammin, kun tietää, että talon rakennustekniikka on kunnossa. Jätevedet kulkevat oikeaa reittiä eivätkä jää rakenteisiin homehtumaan. Kun viemäriputki on liitetty oikeaoppisesti, vesi valuu talosta turvallisesti kohti viemäriverkostoja. Osaava remontoija tekee märkätilat kunnon tarvikkeista, laittaa putket suoraksi ja kaltevuuden kohdalleen. Kohta uudet asukkaat pääsevät muuttamaan sisään, kun viemärit on tarkistettu, saumat saumattu ja pinnat remontoitu haluamasi tyyliseksi.

Itse tehty tuntuu vieläkin paremmalta

Omassa kodissa ihmisen on hyvä olla. Kun on päässyt itse osallistumaan oman kodin rakentamiseen, koti tuntuu vielä tärkeämmältä ja sen tunnearvo on suuri. keittiö ja koti ovat ihmisen elämän tärkeimpiä asioita, ja siksi niihin kannattaa satsata. Vaikka rakentaisit kotiasi pitkälle itse, LVI-rakenteiden toteutusta kannattaa miettiä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Oikeaoppinen sisätilojen viemäröinti takaa sen, että talon rakenteet ovat laadukkaat. Kun on ollut itse putkia valitsemassa, ottanut oikeat materiaalit ja osan työnjohdostakin itselleen, tietää varmasti, millainen rakenne talossa on. Voit heittää saunassa löylyä huoletta ja antaa ihmisten kylpeä sydämensä kyllyydestä vuosi vuoden perään, kun tiedät putkien kestävän. Kun putket on itse valittu, voit elää huoletta, vaikka keittiössäkin riittää menoa ja melskettä ja kattilat porisevat vielä monta vuotta.

Sisätilojen viemäröinti sujuu sutjakasti Byggmaxin avulla

Laadukas sisätilojen viemäröinti onnistuu järkevään hintaan. Kukkaro ei paljoa kevene, kun osan töistä tekee itse. Laadukkaiden tarvikkeiden ansiosta kaikki sujuu huolettomammin ja unelmistasi tulee totta.

filter-white Suodata

30 Tulokset

Järjestä
5 95  €
4 95  €
4 95  €
6 95  €
5 95  €
4 95  €
7 95  €
Decosteel
VESILUKKO DECOSTEEL
99  €
Decosteel
VESILUKKO DECOSTEEL
59  €
Decosteel
VESILUKKO KIERRE DECOSTEEL
29  €
11 95  €
16 95  €
13 95  €
Decosteel
VESILUKKO KIERRE DECOSTEEL
29  €
Pysty, 75mm
15 90  €
9 95  €
Säädettävä kiilarengas, lattiakaivoon muovimaton asennusta varten
1  €
1 299  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 2 29  €
Saatavana useita kokoja
Alkaen 11 95  €
Millarco
Teräs, Keltainen / musta
10 46  €
TengTools
TTTC06, Putkileikkurisarja TTTC06
196 73  €
TengTools
8-35 mm, DBT35
105 29  €
TengTools
TTTF10, Putki-/ laippatyökalusarja TTTF10
166 53  €
TengTools
Saatavana useita malleja
Alkaen 41 19  €
TengTools
10-54 mm, DBT54
169 88  €
TengTools
Saatavana useita malleja
Alkaen 28 78  €
TengTools
3-41 mm, DBT41
59 98  €
Monivärinen
47  €