Siivoustarvikkeet

Näyttävätkö ikkunasi likaisilta auringonvalon siivilöityessä niistä läpi? Eipä hätää, sillä ikkunalasta on mainio apuväline ikkunan pesuun. Ensin tarvitaan muutama suihke pesuainetta, jokunen rento rätin pyöräytys ja viimeistely lastalla. Tilaa siivoustarvikkeesi meiltä jo tänään.

Lattiat puhtaaksi ilman kemikaaleja

Mikrokuitumoppi sopii mainiosti kodin useammankin pinnan puhdistukseen. Sillä lähtee lika niin seinistä kuin lattialta. Se on myös monikäyttöinen siivousväline, sillä kuivana se kerää tehokkaasti kaikki pölyt. Kosteana se taas poistaa uskomattoman hyvin rasvaa ja likaa. Turvallista ja ympäristöystävällistä siivoamista on käyttää mahdollisimman vähän kemikaaleja. Mikrokuitumopin paras ominaisuus on, että se puhdistaa tehokkaasti jopa ilman haitallisia kemikaaleja. Se on pitkäikäinen ja kestää mainiosti konepesua. On makuasia, mitä siivousvälineitä haluaa käyttää. Viskoosimoppi on yksi vaihtoehto lattian siivoukseen. Kun viskoosimopilla siivotaan puulattiaa, täytyy olla varovainen, sillä se jättää lattian märäksi, eikä puulattia kestä vettä. Viskoosi sopii hyvin kaikille muille lattiamateriaaleille. Lähes kaikki siivoustarvikkeet on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin uusiin, jotta työn jälki pysyisi mahdollisimman hyvänä.

Siivoustarvikkeet omille paikoilleen

Siivouksen tarkoitus on tehdä kodista viihtyisämpi, ja samalla on helppo järjestellä eri puolella lojuvat tavarat omille paikoilleen. Välillä on hyvä käydä myös esimerkiksi vaatekaapit kunnolla läpi muun siivouksen yhteydessä. Kun on paljon siivoustarvikkeita, tarvitaan niille kestävä ja kunnollinen säilytyspaikka. Perinteisen siivouskaapin sijaan siivoustarvikkeet voi laittaa kätevään siivousvälinetelineeseen, josta ne saa tarvittaessa nopeasti esille. Telineeseen saa laitettua kätevästi niin siivoussangot kuin pesuaineet ja harjatkin. Kaikki kodin peilit ja lasipinnat voi siivota puhtaaksi tehokkaalla ja kestävällä mikrokuituliinalla. Koska liina ei nukkaa, voi sitä kostuttaa vedellä ja pyyhkiä pinnalta helposti pois rasvat sekä muut pinttyneemmät liat. Peili on puhdas ja kirkas, vaikka sen pesuun ei olisikaan käytetty pesuaineita.

Ensiluokkaiset siivoustarvikkeet puhtaanapitoon Byggmaxilta

Onnistuneeseen siivoukseen tarvitaan kunnon välineet ja riittävät säilytysratkaisut. Edulliset siivoustarvikkeet kotisi puhtaanapitoon löydät meiltä. Älä enää odota, vaan tilaa ne jo tänään.

filter-white Suodata

19 Tulokset

Järjestä
4 95  €
2 99  €
Einhell
Ø150 x 155 mm
20 49  €
Einhell
Ø150 x 135 mm
21 49  €
Einhell
5st
12 49  €
Flexit
LxBxH: 150x100x50 mm
17 13  €
Flexit
LxBxH: 270x260x70 mm
105 25  €
Flexit
LxBxH: 130x100x50 mm
24 63  €
Millarco
PP, termoplastinen kumi, PVC-harja ja alumiinikahva.
21  €
Millarco
PVC-harja PP-kahvalla, Musta
4 12  €
Millarco
Muovi, Keltainen
5 70  €
Millarco
Metalli, Kirkas metalli
5 70  €
Boxer
Metalli, Musta / oranssi / kiiltävä metalli
11 34  €
Boxer
38 mm, 10 kpl
4 82  €
Millarco
Keltainen, 22 × 12 × 5 cm
2 72  €
Millarco
PVA, Keltainen
6 14  €
Millarco
8 34  €
2 95  €
Millarco
Ø 5 cm, Ø 10 cm ja pallopää, Keittiön, kylpyhuoneen, auton, veneen jne. pintojen puhdistamiseen.
11 34  €