Maaviemärit

Maaviemäröinti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Byggmaxin laajasta valikoimasta löydät kohteeseen sopivat tuotteet. PP-muoviset viemäriputket ovat kestäviä ja niihin on saatavilla erilaisia yhteitä, kulmia ja haaroituksia. Niiden asentaminenkin on helppoa.

Hanki onnistunut viemäröinti meiltä

Viemäri on tärkeä osa rakennusta. Sen olemassaoloon ei kiinnitetä juuri huomiota, paitsi silloin, kun se ei jostain syystä toimi. Siksi kannattaakin jo rakennusvaiheessa varmistua siitä, että vältytään ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa. Tämä onnistuu käyttämällä Byggmaxin tuotevalikoimaa, jolloin viemäröinnistä tulee varmasti toimiva. Asennuksessa kannattaa muistaa, että vesi virtaa alamäkeen. Mitoittamalla maaviemäröinti oikein ja varmistamalla putkien riittävät kaadot oikeaan suuntaan päästään jo pitkälle. Lisäksi kannattaa asentaa viemärin tarkistus- ja huuhtelumahdollisuuksia sopiviin paikkoihin, jotta mahdolliset ongelmatilanteet saadaan hallintaan hyvin nopeasti. Viemäriputkia lyhentäessä kannattaa puhdistaa katkaistu viemäriputken pää sahausjätteestä. Sen ulkoreuna kannattaa viistää asentamisen helpottamiseksi. Meiltä löytyy myös asennusta helpottavat geelit, joiden avulla putkien toisiinsa liittäminen on yksinkertaista.

Laadukkaat tuotteemme on helppo asentaa

Huolellinen sisätilojen viemäröinti kuuluu rakennuksen perustusvaiheisiin. Valuun tai sen alle upotettavan viemäröinnin suunnittelu tulee antaa ammattilaisen tehtäväksi. Jälkikäteen ilmenneiden suunnittelusta johtuvien puutteiden korjaaminen on hankalaa tai jopa mahdotonta. Asentaminen sen sijaan sujuu helposti, kunhan vain noudattaa tarkkuutta ja harkintaa. PP-muoviset viemäriputkemme ovat kevyitä ja kestäviä. Niiden työstäminen onnistuu ilman mitään erikoistyökalujakin. Ne ovat myös pitkäikäisiä, joten kun ne on kerran asennettu huolellisesti, niistä ei enää jatkossa tarvitse huolehtia. Edulliset tuotteemme ja laaja valikoimamme tekevät työn toteuttamisen helpoksi. Maaviemäröinti ei voisi enää olla yksinkertaisempaa. Tee-se-itse-asentajakin onnistuu siinä helposti, kun vain noudattaa huolellisuutta ja käyttää Byggmaxin tuotteita. Avullamme olet askeleen lähempänä unelmasi toteutumista.

Laita maaviemäröinti kuntoon Byggmaxin laadukkailla tuotteilla

Maaviemäröinti tuotteidemme avulla on helppoa. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi järkevään hintaan. Tuotteiden yhteensopivuus ja laatu tekevät asentamistyöstä hyvin yksinkertaista, olitpa sitten ammattilainen tai tee se itse -asentaja.

filter-white Suodata

11 Tulokset

Järjestä
2 79  €
4 95  €
15 59  €
4 95  €
11 49  €
13 95  €
10 49  €
11 95  €
Mr Flowout
150 litraa
99 95  €
SN8, harmaa
8 95  €
16 95  €