Ilmanvaihtoritilät

Tuuletusritilä Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Ilmanvaihtojärjestelmän aukot kannattaa peittää tyylikkäillä tuuletusritilöillä. Meiltä saat tuuletusritilät niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tuuletusritilää voit käyttää kätevästi myös auton ikkunassa. Ritilä kiinnitetään auton ikkunan ja ikkunankehyksen väliin ilmanvaihdon parantamiseksi.

Kätevät tuuletusritilät Byggmaxilta

Ilmanvaihtosäleikkö ja tuuletusritilä ovat jokaisen kodin välttämättömät hankinnat tehokkaaseen ilmanvaihtoon kaikkina vuodenaikoina. Ilman vaihtuminen sisätiloissa on erittäin tärkeää, sillä tunkkainen ja huonolaatuinen sisäilma voi aiheuttaa jopa terveyshaittoja. Ilmanvaihto poistaa sisätiloista myös turhaa kosteutta. Sisäilman kosteus on suurimmillaan saunomisen, ruoanlaiton ja esimerkiksi kylpemisen aikana tai niiden jälkeen. Tärkeää ovat toimivat ilmanvaihtokoneet, ilmanvaihtoputket ja venttiilit. Byggmaxista löydät sopivat ja tehokkaat laitteet kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin. Pääsääntöisesti ilmanvaihtolaitteen koko ja tehokkuus valitaan sen mukaan, minkä kokoiseen tilaan ilmanvaihtoa tarvitaan. Halutessasi mahdollisimman tehokkaan laitteen valitse laite, jossa on itse ilmanvaihtolaitteen lisäksi lämpöpumppu ja tuloilman viilennin. Näin pystyt nauttimaan puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta kaikkialla kodissasi.

Työkalut tehokkaaseen ilmanvaihtoon

Saat kaikki työkalut tehokkaaseen ilmanvaihtoon Byggmaxilta. Kotona ruokaillaan, käydään saunassa, työskennellään harrastustilassa ja kaikkea muuta. Missä huoneessa sitten onkin, ilmanvaihdon täytyy olla kunnossa. Terveyden ylläpitäjänä ja edistäjänä tehokas ja toimiva ilmanvaihto on tärkein asia. Tehokas ilmanvaihto suojelee tehokkaasti kotia. Esimerkiksi hometta muodostuu kosteuden kerääntymisen seurauksena seiniin ja muille pinnoille. Kun kodin ilma vaihtuu, kosteutta ei pääse kerääntymään pinnoille. Kodin sisäilma kannattaa laittaa kuntoon jo tänään, sillä puhtaassa ja raikkaassa kodissa on terveellistä asua. Tuuletusritilä kuuluu olennaisena osana tehokkaaseen ilmanvaihtoon. Se on edullinen ja helppo asentaa. Laadukkaiden ilmanvaihtolaitteiden avulla kodin ilmanvaihtoa ei tarvitse miettiä vuosikausiin. Pienillä muutoksilla saa paljon hyvää aikaan. Laadukkaat ilmanvaihtolaitteet saat nyt nopeasti ja edullisesti asiantuntevasta Byggmaxista.

Tuuletusritilä ilmanvaihtoputken peitteeksi Byggmaxilta

Tuuletusritilä auttaa tehokkaassa ilmanvaihdossa niin kotona kuin työpaikallakin. Hanki tehokas ilmanvaihto nyt Byggmaxilta. Remonttia tehdessäsi tai muuten kotiympäristöä uudistaessa apunasi on Byggmax.

Suodata

72 Tulokset

Järjestä
Habo
6 99  €
Habo
6 49  €
Habo
5 99  €
Flexit
10 08  €
Flexit
Saatavana useita malleja
Alkaen 14 63  €
Flexit
10 08  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 11 78  €
Flexit
15 75  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 19 13  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 17 75  €
Flexit
14 38  €
Flexit
9 53  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Flexit
19 13  €
Flexit
25 38  €
Flexit
9 48  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 14 13  €
Flexit
17 50  €
Flexit
14  €
Flexit
Saatavana useita kokoja
Alkaen 17 25  €