Helat

Onko sinulla etsinnässä uudet vetimet ja nupit lipastoihisi tai kaappeihisi? Oli kotisi tyyli mikä tahansa, Byggmax tarjoaa laajan valikoiman erilaisia nuppeja ja vetimiä monissa eri materiaaleissa ja väreissä.

Uudet nupit tekevät vanhasta kaapistosta kuin uuden

Sama sisustustyyli ja materiaalit vuodesta toiseen voivat käydä tylsäksi. Moni ajattelee, että kodin ulkoilmettä on vaikea muuttaa, mutta todellisuudessa se on yllättävän helppoa. Esimerkiksi uudet nupit ja vetimet tuovat raikkaan ilmeen vanhoihin kaapistoihin ja lipastoihin helposti ja nopeasti. Tällöin kaapistosi näyttävät kuin uusilta, vaikka muutos onkin hyvin pieni. Byggmaxilta saat kauniita sisustustarvikkeita, joilla voi muuttaa kodin sisustusta. Olipa tyylisi sitten klassinen tai moderni, meiltä saat niin kromisia, kultaisia, puisia kuin metallisia vetimiä eri väreissä ja malleissa. Monella tyyli muuttuu koko ajan ja siksi nuppien ja vetimien vaihto voi olla täydellinen ensiaskel kodin sisustuksen muuttamiseen. Tutustu siis valikoimaamme ja osta kaikki sisustustarvikkeet muutamalla klikkauksella.

Luo unelmiesi koti helposti ja nopeasti

Sisustustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. On erittäin tärkeää tuntea olonsa kotoisaksi omassa kodissa. Oma keittiö ja koti ovat paikkoja, joissa moni viettää suurimman osan ajastaan ja siksi muutos voi olla monille tarpeen. Uudet nupit ja vetimet antavat uutta ilmettä pienellä vaivalla. Byggmax tarjoaa kaikki nuppien kiinnityksiin tarvittavat tarvikkeet, joten osta kaikki yhdeltä istumalta verkosta. Voit valita laajasta valikoimasta itsellesi miellyttävimmät nupit ja vetimet, joista on iloa moniksi vuosiksi. Nupit ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne on erittäin helppo pitää siistinä. Pyyhkäise nuppien pinta märällä rätillä ja nupit näyttävät kuin uusilta. Asentaminenkin on tehty niin helpoksi, että jokainen pystyy uusimaan vanhat nupit kauniisiin uusiin nuppeihin!

Trendikkäät sisustustarvikkeet Byggmaxilta

Laadukkaat sisustustarvikkeet saat helposti ja nopeasti Byggmaxilta. Tee itse ja onnistu! Tarvittaessa saat apua löytääksesi kaiken tarvitsemasi. Älä epäröi, vaan aloita unelmiesi kodin rakennus jo tänään.

filter-white Suodata

596 Tulokset

Järjestä
Habo
4 99  €
4 95  €
1 99  €
Habo
1 99  €
Habo
5 99  €
Habo
19 95  €
Habo
5 99  €
Habo
4 49  €
Habo
6 99  €
Habo
4 49  €
Habo
1 19  €
Habo
3 49  €
Habo
3 29  €
Habo
1 99  €
14 95  €
Habo
58-82mm
2 59  €
Habo
2 19  €
Habo
50-60mm
5 49  €
Habo
11 99  €
Habo
8 79  €
Habo
Saatavana useita pituuksia
Alkaen 24 99  €
Habo
17 99  €
Beslagsboden
kiillotettua ruostumatonta terästä, itsekiinnittyvä, 19,2x4,8cm
21 74  €
Beslagsboden
kiillotettua ruostumatonta terästä, itsekiinnittyvä, pituus 19cm
21 74  €
Beslagsboden
mattaharjattu, itsekiinnittyvä, pituus 19cm
20 96  €
Beslagsboden
mattakromattu, porausetäisyys 96 mm.
7 62  €