Piha ja puutarha

Kaikki tietävät kiinalaisen sananlaskun puutarhan hoidon merkityksestä. Kiinalaiset ovat oikeilla jäljillä – heiltä on unohtunut ajatuksestaan vain lisälause: "Puutarhatuotteet saa kätevimmin Byggmaxista". Täältä nimittäin löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet ja tuotteet, joilla pääset toteuttamaan tätä tärkeää tehtävää: puutarhanhoitoa. Kukista altaisiin, pihakalusteista autokatoksiin, koristeista kompostoreihin... Kaikki hoidettuun puutarhaan kuuluvat yksityiskohdat voit tilata osoitteesta; Byggmax.fi.

Puutarhan parhaaksi: Byggmax

Puutarhan käyttötarkoitus voi olla monenlainen. Jotkut haluavat keskittyä koristekasvien, toiset hyötykasvien kasvattamiseen. Osalle puutarha on viihtyisä grillauspaikka, joillekin alue jossa vaikkapa pelataan mölkkyä, petanqueta tai muita pihapelejä - tai kaikkia näitä. Olipa ratkaisusi puutarhan käytön suhteen mikä tahansa, Byggmaxin valikoimista löydät kaiken, mitä puutarha ja sen hoito vaativat. Osoitteesta Byggmax.fi löydät omiin käyttötarpeisiisi sopivat pihakalusteet valitsemalla minkä kokoisia, värisiä ja hintaisia kalusteiden tulisi olla. Saat hetkessä näkyviin kyseisessä tuoteryhmässä tarjolla olevat tuotteet. Kasvihuoneet ovat usein Suomen vähälumisessa kesässä välttämättömiä, jotta kasvit saavat kasvukaudelleen pituutta ja laatua. Halusitpa pienempiin puutarhoihin soveltuvan seinämallin tai suunnitteletpa hankkivasi vaikkapa kooltaan 15 neliömetriä olevan sokkelilla varustetun kasvihuoneen, Byggmax tarjoaa siihenkin kätevän ratkaisun.

Autokatos on kätevä vaihtoehto autotallille

Kun autotallia ei ole tai se on pyhitetty johonkin muuhun toimintaan kuin auton säilytykseen, vaihtoehtoina ajoneuvon suojaamisen paahteelta, sateelta ja tuiskulta ovat autokatos tai autoteltta. Tyylikkään autokatoksen rakentaminen ei ole edes vaikeaa. Tämän voit huomata kun tutustut katosten rakennusohjeisiin Byggmax.fi-sivuilla. Entäpä millainen pihagrilli on se oikea? Paljonhan väitellään siitä mikä grillityyppi, kaasu-, hiili- vai sähkögrilli, on paras. Harvemmin grillaavalle paras vaihtoehto saattaa olla edullinen hiiligrilli, toinen vannoo vaivattoman sähkögrillin nimeen ja kolmas tarvitsee jykevän kaasugrillin, koska hän valmistaa sillä päivittäin aterioita perheelleen. Ottamatta tässä yhteydessä kantaa grillien paremmuusjärjestykseen, voimme kertoa että meiltä löytyy kaikkien perusgrillityyppien lisäksi laaja valikoima muurikkapannuja, kaasupolttimia, savustimia ja tulisijoja. Puutarha on joka tapauksessa oiva paikka kesäkeittiölle. Ulkona tarvittavat grillit ja ruoanvalmistukseen liittyvät lisävarusteet saat tilattua osoitteesta; Byggmax.fi.

Puutarhaan lisää yksityisyyttä aidalla tai näköesteellä

Puutarhanhoito pitää sisällään monenlaisia asioita. Varsinaisen viljelyn lisäksi kyseeseen tulee usein aidan rakentaminen, varsinkin jos se sijaitsee tiheämmin asutulla alueella. Byggmaxin valikoimista voit tilata tarpeidesi mukaisen aidan, joka voi olla puuta, metallia tai yksinkertaisimmillaan vaikkapa teräsverkkoa. Aitaasi on saatavana myös useita erilaisia porttivaihtoehtoja. Toisinaan aita voidaan korvata yhdellä tai useammalla näköesteellä. Niistäkin löydät valikoimistamme laajan kattauksen. Viihtyvyyden kannalta on ensisijaisen tärkeää, millaiset pihakivet ja -laatat asennat puutarhaasi. Vaihtoehtoja on monia; Valitsemalla sivuillamme ne ominaisuudet, joita toivot pihakiviltä ja -laatoilta, löydät helposti juuri sinun puutarhassasi hyvin toimivan ratkaisun. Onko puutarha vielä vailla sopivaa katosta? Osoitteesta Byggmax.fi saat tilattua myös erilaiset terassit ja katokset vaivattomasti muutamalla klikkauksella.

Hauskaa, helppoa ja halpaa

Haluamme kannustaa ihmisiä rakentamaan, nikkaroimaan ja kokeilemaan. Oli kyseessä sitten uusi puutarha, talon rakennus tai remontti, Byggmax tarjoaa edulliset ja toimivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Uskomme, että halpa ja laadukas ei ole mikään ristiriita. Tilaamalla meiltä löydät aina edullisia, mutta korkeatasoisia tuotteita.

Myydyimmät tuotteet

Suositut tuotemerkit