Raakapontti

Raakapontti Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Täältä löydät laajan valikoiman laadukasta raakaponttia esimerkiksi katon alustamista varten. Valikoima vaihtelee kausittain ja materiaalien joukosta löytyy esimerkiksi suosittua kuusta. Tilaa ponttilaudat kätevästi Byggmaxilta haluamassasi koossa.

Laadukas raakapontti on kattorakenteen perusta

Kattoa rakentaessa osat muodostavat kokonaisuuden, joka tekee katosta toimivan. Täyslaudoitettu alusta on hyvä valinta katon perustaksi, sillä se on tukeva, turvallinen ja kestävä. Se myös näyttää hyvältä ja auttaa tehostamaan talon äänen- ja lämmöneristysominaisuuksia. Lautoja voi käyttää muun muassa pelti- tai huopakaton alustana. Raakapontin asentaminen on lisäksi helppoa, sillä laudat kiinnittyvät toisiinsa näppärästi kielekkeiden avulla. Pontti myös suojelee lautaa rasitukselta ja tekee kattorakenteesta lujemman. Laudan koko valitaan tukivälien mukaan ja lautojen päätyjatkokset asetetaan tukien päälle. Kuivaan puutavaraan voi jättää hieman liikkumavaraa mahdollista turpoamista varten. Laadukas sahatavara, kuten Byggmaxin raakapontti takaa, että työskentely käy sujuvasti ja että katon rakenne kestää pitkään.

Raakapontista rakentaminen on helppoa

Raakapontin asentaminen on helppoa ja onnistuu hyvin, kunhan perusrakennustaidot ovat hallussa. Asennukseen tarvittavat työkalut ovat rullamitta, vasara ja saha. Lisäksi tarvitset kuumasinkittyjä nauloja lautojen kiinnittämiseen. Katon valmis puoli kannattaa peittää aluspaperilla parhaan tuloksen saamiseksi. Aluspaperi suojaa kattoa erityisesti sateen aiheuttamalta kosteudelta. Hyvin asennettu kattolaudoitus ei yleensä vaadi huoltamista seuraavina vuosina. Tärkeintä on, että katto on hyvin suunniteltu ja toteutettu ja että siinä käytetyt materiaalit toimivat hyvin yhdessä. On huolehdittava erityisesti, ettei kosteus pääse tiivistymään kattorakenteisiin, vaan että se haihtuu tai pääsee poistumaan sujuvasti sisätiloista. Raakapontti soveltuu kaikenlaisten kattojen alle. Valitsitpa sitten pelti-, huopa- tai tiilikaton, täyslaudoitettu alusta on turvallinen ja kestävä valinta.

Raakapontti ja muut laudat näppärästi Byggmaxilta

Täyslaudoitettu katto näyttää hyvältä ja toimii käytössä. Laadukas raakapontti löytyy edullisesti Byggmaxilta. Kun materiaalit ovat kunnossa, syntyy myös ensiluokkaista työnjälkeä.

filter-white Suodata

2 Tulokset

Järjestä
0 89  € /m
n. 11,4 jm/m2
0 99  € /m