Konetarvikkeet

Työkalujen oheistarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Silloin kun nikkaroidaan, askarrellaan, korjataan tai remontoidaan, tarvitaan hyvät välineet siistin lopputuloksen saamiseksi. Hiomapaperi on yksi näistä. Puupinnan viimeistely ei yksinkertaisesti onnistu ilman perinteistä santapaperia.


Työkalut eivät toimi ilman laadukkaita oheistarvikkeita

Työkalujen oheistarvikkeet mahdollistavat monen työkalun toiminnan. Ajattele vaikka poraamista puuhun ilman puuporanterää tai metalliputken katkaisemista kulmahiomakoneella ilman tarvittavaa metallilaikkaa. Erilaiset poranterät ja laikat ovat tärkeitä työkalun osia sen toimivan käytön kannalta. Niittipistooli on monikäyttöinen ja kätevä vehje pieneen askarteluun, jossa tarvitaan kevyttä menetelmää osien kiinnittämiseksi. Esimerkiksi nukkekodin rakentaminen jälkikasvulle voisi onnistua parhaiten juuri niittipistoolilla. Sillä saa myös asennettua kätevästi vaikkapa taustalevyt hyllyjen taakse tai vetolaatikoihin pohjalevyt siten, että materiaalit eivät pääse murtumaan. Lisäksi niitit voidaan tarvittaessa irrottaa. Niittipistooleihin on olemassa erikokoisia niittejä riippuen käyttötarkoituksesta. Jos sinun tarkoituksenasi on käyttää niittipyssyä tai vaihtoehtoisesti hakasvasaraa vaikkapa katon aluskatteen kiinnittämiseen kattoruoteisiin, niin tähän vaaditaan isompia niittejä. Muista varoa sormiasi!


Nikkaroimalla itse säästät rahaa

Erikokoiset naulat ja ruuvit mahdollistavat monenlaisen kiinnityksen. Ruuvien kiinnitys helpottuu, kun ensin porataan tarvittava esireikä käyttämällä joko betoni-, puu- tai metalliporanterää. Tarvittaessa porakoneen voi säätää iskuporatoiminnolle. Ruuvin vääntämisessä voi käyttää apuna niin ikään porakonetta, jonka istukkaan vaihdetaan sopivan kokoinen kärki ruuvaamista varten. Tällä työsi nopeutuu sekä kevenee huomattavasti ja vältyt samalla ikäviltä rasitusvammoilta, jotka monesti tuppaavat tulemaan rakennusprojektien kylkiäisinä. Nämä työkalujen oheistarvikkeet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Sinun täytyy kuitenkin valita sopiva oheistarvike ajatellen kohdemateriaalia. Esimerkiksi puuporanterä ei sovellu metallia varten, eikä pienellä ristipäisellä ruuvikärjellä kannata vääntää isoja ristipääruuveja pilalle. Muutenkin niin työkalut kuin niiden tarvikkeetkin tulee säilyttää kuivassa paikassa, jotta ne eivät pääse ruostumaan.


Työkalujen oheistarvikkeet - hanki omasi Byggmaxin valikoimasta

Valikoimissamme olevat työkalujen oheistarvikkeet auttavat sinua käyttämään työkalujasi oikein ja tarkoituksen mukaisesti. Niiden avulla säästät aikaa ja rahaa. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

filter-white Suodata

241 Tulokset

Järjestä
KWB
1/4", PH2, 3kpl
4 95  €
Magneetti, 1/4"
3 95  €
KWB
4 95  €
6 ja 8 mm
Alkaen 4 25  €
KWB
6 95  €
KWB
Useita vaihtoehtoja
Alkaen 1 95  €
3-pkt, T-kiinnitys, 75mm, 10tpi
5 45  €
KWB
1/4 PH2, 2kpl
4 95  €
KWB
12 95  €
6 95  €
9 95  €
KWB
14 95  €
0 89  €
1-pkt, 235mm, BI-metalli
13 95  €
-
2 99  €
6 95  €
KWB
4 95  €
0 79  €
KWB
2 95  €
KWB
7 95  €
KWB
8 95  €
5 45  €
KWB
9 95  €
3 95  €
KWB
5 95  €
Kombi-Box
6 95  €
7 95  €