Kompostit

Kompostoimalla teet hyvää sekä itsellesi että ympäristölle. Kaatopaikan jätemäärät pienenevät ja samalla säästät jätekustannuksissa sekä saat edullista multaa puutarhaasi. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja tilaa komposti pihallesi jo tänään.

Kompostoi jätteet vuoden ympäri

Kompostointi ja kompostorit ovat jokaisen omakotitalossa asuvan järkiratkaisu. Hanki oma puutarhakompostori Byggmaxin edullisista valikoimista. Kompostorien tulee olla tiiviitä ja hyvin eristettyjä, jotta ne sopivat sekä puutarha- että kotitalousjätteiden kompostointiin. Sijoita kompostori sellaiseen paikkaan, jossa sen käyttö on mahdollisimman kätevää. Esimerkiksi roskakatos on sille luonteva paikka, koska sinne viedään myös muut roskat. Kun kompostoit oikein, jäte kompostoituu jopa -25 °C lämpötilassa. Aloita kompostorin käyttö laittamalla pohjalle kuiviketta, sen jälkeen vuoron perään jätettä ja kuiviketta. Kuivike pitää kompostin ilmavana sekä sitoo kosteuden ja typen. Saat myös kuivikkeet edullisesti Byggmaxilta. Multaa voit saada jo parissa kuukaudessa, kun käytät pikakompostoria. Valmiin kompostimullan tunnistat tasalaatuisuudesta ja tummanruskeasta, lähes mustasta väristä.

Rakenna kompostorille siisti paikka

Kompostia tulee hoitaa säännöllisesti möyhimällä, jotta kompostoituminen pysyy käynnissä. Lisäksi kompostorin luona käydään käytännössä päivittäin, kun maatuvia jätteitä, kuten ruoantähteitä sekä kuiviketta lisätään. Kompostoiminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun se tapahtuu siistissä ja huolitellussa ympäristössä. pihakivet ja pihalaatat toimivat hyvin sekä kulkureiteillä että pihasi toiminnallisilla alueilla, kuten kompostoinnissa. Kompostorit tarvitsevat muutenkin mahdollisimman tasaisen alustan, joten siinäkin mielessä pihakivetykseen tai -laatoitukseen kannattaa kunnolla panostaa. Byggmaxin kattavasta valikoimasta löydät myös pihasi rakennusmateriaalit. Kompostorin hinnankaan ei tarvitse päätä huimata, kun tilaat sen Byggmaxilta. Halvin mallimme on puutarhakompostori, joka kuitenkin sopii ainoastaan puutarhajätteille. Kompostoinnin voit aloittaa mihin vuodenaikaan tahansa ja vaivannäkösi varmasti palkitaan viimeistään silloin, kun saat ravinteikasta multaa puutarhaasi.

Tehokkaat kompostorit orgaanisen jätteen käsittelyyn Byggmaxilta

Tee siis hyvä teko sekä ympäristön että lompakkosi kannalta ja tilaa kompostori jo tänään. Byggmaxin kompostorit ovat edullisia ja juuri sinun käyttötarpeisiin sopivia. Tiiviit kompostorimme sopivat hyvin myös ruuantähteiden kompostointiin.

filter-white Suodata

13 Tulokset

Järjestä
Kekkilä
Pitää kompostin ilmavana ja huussin hajuttomana
9 95  €
50 litraa, pitää kompostin ravinnetasapainon kunnossa
16  €
Tehostaa kompostin tuuletusta
15  €
Jabo
23 95  €
14 95  €
Einhell
Musta, Punainen, 2300, kW
299  €
Einhell
Musta, Punainen, 2000, kW
164 99  €
Berglund
159  €
219  €
189  €
Jabo
Saatavana useita värejä
Millarco
26 27  €
Hozelock
135 43  €