AKUSTINEN TAULU KARTIO, MUNA, JOUTSEN FIBROTECH

1200x600mm, 3kpl
Tuotenumero: 611938
Paino: 13.4
Akustiikkataulut kuitubetonista, joissa tanskalaiset muotoiluklassikot ”Agget”, ”"Kotten”" ja ”Svanen” tyylikkäinä painatuksina.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
3-4 viikon sisällä
299   /kpl
kpl
AKUSTINEN TAULU KARTIO, MUNA, JOUTSEN FIBROTECH
Akustiikkataulut kuitubetonista, joissa tanskalaiset muotoiluklassikot ”Agget”, ”"Kotten”" ja ”Svanen” tyylikkäinä painatuksina. Ääntä vaimentava akustiikkataulu kuitubetonista, joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin. Kuitubetoni on sementtisidotun lastuvillan luonnollinen tuote. Akustiikkataulut valmistetaan lastuvillasta, sementistä ja vedestä. Tällä yksinkertaisella reseptillä saadaan materiaali, joka on ääntävaimentava, tulenkestävä ja parantaa huoneakustiikkaa. Ripustettuna tai paikallaan seisovana akustiikkataulu on aina tyylikäs elementti kotisi sisustuksessa.

Ominaisuudet
- Avoin ja ilmava rakenne tekee materiaalista erinomaisen äänten vaimentamiseen.
- Kuitubetoni kestää kosteutta ja pystyy imemään ja vapauttamaan kosteutta vaurioitumatta. Testit osoittavat, että lastuvillalevyn korkea pH-arvo ehkäisee myös homeen kasvua. Lastuvillalevy ei myöskään mätäne.
- Akustiikkalevyt tasaavat huoneen ilmankosteutta absorboimalla ja vapauttamalla kosteutta tasapainossa ilman kanssa. Tämä edistää miellyttävää sisäilmaa. Hyvä viihtyvyydelle ja terveydelle. Samalla muiden pintakerrosten kosteuskuorma pienenee ja siten myös niiden päästöt.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 2116153
Takuuaika 5
Tavaramerkki Fibrotech