Terassijalka

Tuotenumero: 03512
Betongplintit toimivat pienempien rakennusten perustuksena ja kiinnittävät ne maahan.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Terassijalka

Betongplintit toimivat pienempien rakennusten perustuksena ja kiinnittävät ne maahan. Betoniplintti, jossa on säädettävä tolppakengät, helpottaa korkeuden säätämistä rakenteessa, jotta saadaan onnistunut lopputulos. Säädettävä plinttijärjestelmä antaa joustavuutta ja helpottaa terassin, puulattian ja vastaavien asentamista. Säädettävä tolppakenkäplintti ei sovellu suurille vaakasuorille voimille altistuviin rakenteisiin, kuten aitoihin, mutta se toimii erinomaisesti terasseille ja vastaaviin.

Ohjeet

Aloita kaivamalla reikä plintille, jolla tulisi olla noin 10 senttimetrin kerros mursketta allaan ja se tulisi jäädä noin 5 senttimetriä maanpinnan yläpuolelle. Murske estää plinttiä nousemasta pakkasen vaikutuksesta. Jos maa on löysää, suosittelemme käyttämään pidempää, 700 millimetrin pituista plinttiämme. Jos sinun on kuitenkin kaivettava syvemmälle vakaan maan saavuttamiseksi, täytä yksinkertaisesti murskeella tarvittava määrä, jotta plintti jää 5 senttimetrin korkeuteen.

Varmistaaksesi, että plintit ovat tasaisella tasolla, voit helposti asettaa laudan niiden väliin. Aseta sitten vesivaaka laudalle ja tarkista, että plintit ovat vaakasuorassa. Toista tämä menettely, kunnes kaikki plintit on tarkistettu ja säädetty.

Mitat:

Korkeus: 500 mm
Yläpinnan leveys: 165x165 mm
Alapinnan leveys: 200x200 mm
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 2821007-1