BROILERITELINE IMPERIAL VUOALLA BROIL KING

Ruostumaton teräs
Tuotenumero: 6333704
Broil King® -broileriteline on valmistettu 100-prosenttisesta ruostu- mattomasta teräksestä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

BROILERITELINE IMPERIAL VUOALLA BROIL KING

Broil King® -broileriteline on valmistettu 100-prosenttisesta ruostu- mattomasta teräksestä. Siinä on kestävä vuoka ja kookkaat 10 mm:n kahvat. Vuoan pohjaan voidaan kiinnittää pidike 33 cl:n oluttölkkiä varten, tai vuokaan voidaan kaataa olutta tai muuta nestettä, joka haihtuu yläosan rei’istä. 28 x 22 x 7,5 cm.

Käyttövinkkejä

Puhdista broileri poistamalla ylimääräinen nahka, rasva ja sisälmykset. Huuhtele broileri sisä- ja ulkopuolelta ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Hiero ensin broilerin pintaan öljyä. Hiero tämän jälkeen suolaa, pippuria ja maustesekoitusta sisä- ja ulkopuolelle. Laita odottamaan.

Kuumenna grilliä HIGH-asetuksella.

Avaa oluttölkki ja kaada puolet oluesta pois. Aseta tölkki ruostumattomasta teräksestä valmistetun broilerinpidikkeen keskelle. Tartu broilerin koipiin, ja aseta broileri oluttölkin päälle.

Sammuta polttimet grillin toiselta puolelta kokonaan, ja säädä toisen puolen polttimet MEDIUMasetukselle. Laita broilerinpidike sammutetulle puolelle, jolloin voit käyttää epäsuoraa grillaustekniikkaa. Varmista ennen kannen sulkemista, että broileri on tasapainossa pidikkeessään. Kypsennä broileria asetuksella MEDIUM (epäsuoralla lämmöllä) noin 1 1⁄4 tuntia tai kunnes rintapalan sisälämpötila on 77 °C. Reiden paksuimman osan sisälämpötilan tulee olla 83 °C.

Nosta broileri varovasti grillistä käyttämällä grillikintaita. Anna broilerin tekeytyä 10 minuuttia, ennen kuin irrotat sen pidikkeestä. Varo, ettei oluttölkin sisältö pääse roiskumaan, koska se on erittäin kuumaa. Paloittele broileri ja tarjoa heti.

Valmistusaika: 10 minuuttia

Menetelmä: Epäsuora grillaus.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 69133
Tavaramerkki Broilking