Vinyylilattia Ceramico Slim Forio

POISTOTUOTE, PVC: tä sisältämätön vinyylilattia. 4x173x1290, 2,901 m2/pkt
Tuotenumero: 139412
Paino: 16.78
Designlattia Ceramico Slim Forio 4 mm puusta inspiraationsa saanut lattia.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
16 95 /m2
kpl
Vinyylilattia Ceramico Slim Forio
Designlattia Ceramico Slim Forio 4 mm puusta inspiraationsa saanut lattia. Lattian ydin on niin kutsuttua keraamista materiaalia, orgaanista mineraalimateriaalia, joka tekee lattiasta ympäristöystävällisen. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja lisäksi 100-prosenttisesti kierrätettävä.

Ceramico Slim edustaa saksalaisen Classen-lattiavalmistajan uuden sukupolven designlattioita. Malliston lattiat eivät ole pelkästään täysin ekologisia ja PVC- ja kloorivapaita, vaan ne on lisäksi valmistettu puusta, joka on kokonaisuudessaan peräisin kestävän kehityksen mukaisesta metsätaloudesta. Lattioiden perusta on puuta, jossa käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeeriin ja puristetaan kokoon uudenlaiseksi ytimeksi, jota kutsutaan nimellä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti matalampi Ceramico-lattiaa käytettäessä. Samalla lattia tuntuu jalkojen alla lämpimämmältä kuin tavallinen laminaattilattia. Ceramico-malliston lattiat kestävät lämpötilan vaihteluita ja ovat lisäksi 100-prosenttisen vedenpitäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiössä ja kylpyhuoneessa. Lisäksi kaikki Ceramico-malliston lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, mikä tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten myymälöissä ja ravintoloissa.

EasyConnect-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa EasyConnect-asennusjärjestelmän ansiosta. EasyConnect on napsautettava järjestelmä, joka helpottaa lattian asentamista ja luo elegantin tekstuurin ja pinnan. Lattianasennus käy nopeasti ja saat vakaan lattian, joka on vastustuskykyinen niin kosteudelle kuin lämmöllekin.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Ceramico Slim