SAUMAUSHIEKKA

20 kg
Tuotenumero: 02811
Paino: 20
Saumaushiekkaa käytetään pihakivien ja -laattojen väleissä asennuksen jälkeen, jotta ne eivät hankautuisi toisiaan vasten.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
4-7 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
3 45 /kpl
kpl
SAUMAUSHIEKKA
Saumaushiekkaa käytetään pihakivien ja -laattojen väleissä asennuksen jälkeen, jotta ne eivät hankautuisi toisiaan vasten. Se estää myös koko maapinnoitteen liikkumiseen ylöspäin tai sivuttain. Saumaushiekka estää myös rikkaruohoja kasvamasta laattojen välissä.

Pihakivet asetetaan tasaisesti 3mm välein toisistaan. Joissakin pihalaatoissa on valmiiksi valetut etäisyyskiilat, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusta. Tämä säästää merkittävästi aikaa.

Lakaise hiekkaa laattojen väliin jämäkällä harjalla. Lakaise poikittain ja edestakaisin, kunnes saumat ovat täynnä hiekkaa. Pyri suorittamaan työt kuivalla säällä. Saumaa välit uudestaan muutaman viikon kuluttua, koska saumaushiekka painuu kasaan ajan myötä.

Saumaushiekan ja hiekkalaatikkohiekan ero

Hiekkojen jyväkoot eroavat toisistaan. Hiekkalaatikkohiekassa on enemmän pieniä hiekanjyviä, jotta sitä olisi mahdollisimman hyvä työstää muoteilla ja lapioilla. Saumaushiekassa sen sijaan on vain yhtä kokoa. Lisäksi saumaushiekka on kuivattu.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 3412-100020