Puhallus- Ja Saumaushiekka 0,1-0,6 mm Weber

Tuotenumero: 02811
Saumaushiekkaa käytetään pihakivien ja -laattojen väleissä asennuksen jälkeen, jotta ne eivät hankautuisi toisiaan vasten.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Puhallus- Ja Saumaushiekka 0,1-0,6 mm Weber

Saumaushiekkaa käytetään pihakivien ja -laattojen väleissä asennuksen jälkeen, jotta ne eivät hankautuisi toisiaan vasten. Se estää myös koko maapinnoitteen liikkumiseen ylöspäin tai sivuttain. Saumaushiekka estää myös rikkaruohoja kasvamasta laattojen välissä.

Pihakivet asetetaan tasaisesti 3mm välein toisistaan. Joissakin pihalaatoissa on valmiiksi valetut etäisyyskiilat, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusta. Tämä säästää merkittävästi aikaa.

Lakaise hiekkaa laattojen väliin jämäkällä harjalla. Lakaise poikittain ja edestakaisin, kunnes saumat ovat täynnä hiekkaa. Pyri suorittamaan työt kuivalla säällä. Saumaa välit uudestaan muutaman viikon kuluttua, koska saumaushiekka painuu kasaan ajan myötä.

Saumaushiekan ja hiekkalaatikkohiekan ero

Hiekkojen jyväkoot eroavat toisistaan. Hiekkalaatikkohiekassa on enemmän pieniä hiekanjyviä, jotta sitä olisi mahdollisimman hyvä työstää muoteilla ja lapioilla. Saumaushiekassa sen sijaan on vain yhtä kokoa. Lisäksi saumaushiekka on kuivattu.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 1013873